Acasa Comunicate de presa Afaceri Cum alegi un soft de pontaj și care sunt specificațiile la care trebuie să fii atent pentru a maximiza rezultatele?

Cum alegi un soft de pontaj și care sunt specificațiile la care trebuie să fii atent pentru a maximiza rezultatele?

Alegerea unui soft pontaj nu este întocmai ușoară, iar pentru a te bucura la maxim de avantajele ei trebuie să răspundă la toate nevoile tale de pontare. O aplicație pontaj angajat este un soft foarte complex, cu multe funcționalități menite să asigure flexibilitate în gestionarea pontajului online. Alegerea soluției potrivite poate consuma timp. Însă dacă este aleasă cu atenție, în concordanță cu nevoile companiei tale, atunci se va eficientiza tot procesul. Iată câteva aspecte care te-ar ajuta în alegerea softului de pontaj potrivit.

  1. Verifică dacă acea aplicație pontaj angajați pe care dorești să o achiziționezi este customizabilă

Unul dintre cele mai importante aspecte de avut în vedere este cât de bine se poate plia softul de pontaj pe afacerea ta. Fără îndoială activitatea de pontaj din cadrul afacerii tale are „trăsăturile” ei. Poate ai mai multe schimburi, poate ai ore suplimentare, poate unii angajați sunt nevoiți să lucreze în sărbătorile libere legale sau chiar să facă ore suplimentare în aceste zile, poate ai ture de noapte în funcție de care ai de calculat sporurile, poate există ture de schimb și în weekend. Oricum ar fi situația, este de ajutor să te gândești în detaliu la toate aceste aspecte și să soliciți de la furnizor toate informațiile. Cum te ajută acea aplicație pontaj angajați concret în gestionarea pontajului și care este gradul de personalizare?

  1. Verifică dacă softul de pontaj are o interfață intuitivă

Eficientizarea timpului de lucru și a procedeelor se realizează cu siguranță dacă utilizarea unui soft pontaj este ușoară, fără a solicita abilități tehnice avansate. Chiar dacă este vorba și de învățare, totuși, cu cât interfața softului este mai intuitivă, cu atât procesul de adaptare este mai simplu.

  1. Stocarea în cloud a datelor

Un soft pontaj online care permite stocarea datelor în cloud este cu siguranță mai ușor de folosit. Pe lângă faptul că are o capacitate de stocare mai mare, îți și oferă posibilitatea de a accesa datele în timp real. Astfel că mai mulți utilizatori pot prelucra datele în același timp, ele actualizându-se instant. Așadar, te bucuri de mai mare flexibilitate de jonglare cu datele de prezență.

Ce aplicație de pontaj pentru angajați poți folosi?

UCMS by AROBS este o companie software integrată care dezvoltă soluții inovatoare pentru managementul resurselor umane și payroll de 25 de ani. True HR este un soft pontaj care permite gestionarea digitală a datelor de prezență a angajaților. Softul este ușor configurabil chiar și de către utilizator, putându-se plia pe nevoile specifice ale oricărui tip de afacere din orice industrie. Cere detalii de la specialiștii UCMS by AROBS la office@ucms.ro sau telefon 0720534424 și află mai multe detalii despre True HR!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Care sunt principalele tipuri de accesorii de mobilier și cum le alegi?

Bucătăria este inima oricărei case, iar alegerea corectă a mobilierului și a accesoriilor …