Acasa Comunicate de presa Afaceri Cum a influentat Opel Astra piata de rent a car?

Cum a influentat Opel Astra piata de rent a car?

0
0

In acest articol vom discuta despre autovehiculul Opel Astra si istoria ei pe piata de rent a car. Nu ne dorim sa laudam compania Opel, pentru realizarea acestui model. Cu toate acestea, inca de la aparitia acestui autovehicul ( in anul 1997 ), compania Opel a vandut mai mult de 7 milioane de bucati. Pe piata de rent a car, a fost de asemeni una dintre cele mai solicitate autovehicule. Din anul 1997, pana in anul 2002 a fost una dintre cele mai inchiriate masini din Europa de Vest.

In randurile urmatoare, veti vedea cum a influentat autovehiculul Opel Astra piata de rent a car. Tot aici, veti afla daca mai merita sa fie inchiriat acest autovehicul in domeniul de inchirieri auto.

Asadar, sa incepem…

Cum a influentat Opel Astra domeniul de inchirieri masini si daca mai merita sa fie inchiriat?

Serviciile de rent a car sunt in stransa legatura cu productia de autovehicule. In cazul masinii Opel Astra, cerinta pentru inchirierea acestei masini a inceput sa creasca din anul 1998. Tariful de inchiriere a acestui autovehicul din acea vreme, putea sa fie cu usurinta suportat si de persoanele cu venitul mediu. De asemeni, caracteristicile tehnice pe care masina Opel Astra le aducea in fata unui client de inchirieri auto erau destul de ofertante.

cum a influentat autovehiculul opel astra piata de rent a car din romania

Ce avantaje a adus Opel Astra pentru piata de rent a car?

In randurile urmatoare veti vedea ce avantaje a adus si poate aduce in continuare Opel Astra in domeniul de rent a car.

Spatiul pus la dispozitie de autovehiculul Opel Astra

Cu toate ca este o masina destul de mica, ea a venit tot timpul cu foarte mult spatiu catre clientii sai. In Romania, la aparitia acestui autovehicul serviciul de rent a car era aproape inexistent, asa ca nu ne putem lua reper tara noastra. In schimb, in Europa de Vest, era nevoie de o masina mica, ce poate oferi spatiu in interior. Ei bine, autovehiculul Opel Astra a prins foarte bine la public, tocmai din acest motiv. Atat modelul din 1997, cat si cel din prezent a pus si pune in continuare mai mult spatiu decat poate arata personal.

In orasele mari si aglomerate din Europa, cererea de inchirieri se axa mai mult asupra autovehiculelor mici, dar care ofera spatiu si confort. Clientii trebuiau sa isi gaseasca rapid un loc de parcare, dar sa aiba destul spatiu astfel incat:

  • familia sa nu stea inghesuita( 4 persoane )
  • sa incapa un numar rezonabil de bagaje

Din fericire masina Opel Astra punea aceste doua elemente la punct.

Opel Astra a fost si este o masina care poate fi inchiriata de persoanele cu venitul mediu

Pachetul de rent a car pentru autovehiculul Opel Astra, afisa o masina destul de solida care putea fi inchiriata si de persoanele cu venitul mediu. Mai mult de atat, incepand de la primul model a fost un automobil testat de nenumarate ori. Ofera stabilitate pe sosea si este o masina destul de compacta. Inainte de anul 2000, serviciile de rent a car din intreaga lume nu erau destul ieftine. O data cu introducerea acestei masini in domeniul de inchirieri auto, acest model a putut sa fie inchiriat si de clasa de mijloc. Acum ca am vazut cum a influentat acest autovehicul piata de rent a car din lume,… Vom vedea mai departe daca mai merita sa fie inchiriat aceasta masina.

Merita sa fie inchiriat autovehiculul Opel Astra?

Pe langa acest autovehicul mai sunt multe alte masini, care intra in concurenta directa. Ofera acelasi nivel de calitate si pot fi cumparate la acelasi pret sau poate la un pret mai mic. Tineti minte!!!: Pretul de inchiriere al unui autovehicul va intotdeauna legat de tariful de achizitie.

Avem acum masini precum: Mazda 3, VW Golf, Honda Civic si Ford Focus. Toate aceste autovehicule intra in concurenta directa cu Opel Astra. Cu toate acestea, compania Opel nu se lasa mai prejos. De la an la an vedem din ce in ce mai multe imbunatatiri pentru acest automobil.

Intre Opel Astra si masinile enumerate de noi mai sus nu exista foarte mari diferente. Iar, acolo unde apar aceste diferente, le vom observa in partea de pret. Din punctul nostru de vedere, merita sa fie inchiriata in continuarea aceasta masina. Acest fapt il confirma faptul ca autovehiculul se aliniaza in prezent la toate pretentiile anului 2021.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi si va dorim drum intins!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de rent4u
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum au conolizat englezii zona Statelor Unite?

In acest articol vom invata cum au conolizat englezii suprafata Statelor Unite de astazi. …