Acasa Toate categoriile Confort si siguranta cu produsele premium de la Alukonigstahl

Confort si siguranta cu produsele premium de la Alukonigstahl

Confortul si siguranta din locuinte sunt garantate de produsele premium Alukönigstahl printr-o gama de solutii dedicate domeniului rezidential.

Confortul este unul dintre elementele esentiale care transforma o simpla locuinta in acasa. De aceea, compania a dezvoltat produse care sa indeplineasca acest criteriu important pentru toti, cum sunt atat pragurile fara bariere pentru usi de balcon, cat si pentru usi de intrare si usi glisante Schüco. Elementele mobile cu prag fara bariere, la nivelul podelei, din sistemele Schüco nu numai ca ofera confort termic si fonic, ci permit accesul usor dintr-un spatiu in altul, chiar si pentru persoanele aflate in scaun rulant. Usile pentru balcon si terasa Schüco AWS (sistemul de aluminiu pentru ferestre) fara bariere au fost dezvoltate pentru a satisface toate cerintele in materie de confort si design, de exemplu, dimensiuni mari si manevrare usoara. In ceea ce priveste usile de intrare si gama de sisteme glisante, acestea trebuie sa indeplineasca cerinte specifice pentru a le face usor de folosit de catre toate persoanele, indiferent daca au sau nu probleme de mobilitate.

Un alt element important pentru confortul unei locuinte este aerul proaspat din casa asigurat fara deschiderea ferestrei. Sistemul de ventilatie descentralizata SchücoVentoTherm Twist permite un schimb de aer controlat chiar daca locuinta are ferestrele inchise. Datorita recuperarii de pana la 80% a caldurii din aerul evacuat, aerul proaspat este preincalzit iarna, fapt care reduce consumul energetic pentru incalzire. In plus, elimina formarea curentilor de aer, in special in lunile de iarna, si reduce riscul de imbolnavire al celor care locuiesc in casa. Functionarea automata a sistemului de ventilatie poate fi comandata prin senzori care determina concentratia de CO2 din camera.

Poluarea fonica din orase creste odata cu intensificarea densitatii traficului. In acelasi timp, creste si nevoia de locuinte in zonele urbane integrate, motiv pentru care izolarea fonica, pastrand ventilatia naturala prin ferestre, devine din ce in ce mai importanta. Noua fereastra acustica Schüco AWS 90 AC.SI este prima de acest fel si ofera un nivel ridicat de confort pentru utilizatori, in special pentru cei din cladirile rezidentiale si de birouri aflate in zone cu un nivel ridicat de zgomot, arata Attila Beer,  Administrator al Alukönigstahl.

Nu in ultimul rand, sistemele de umbrire solara Schüco reprezinta o solutie extrem de importanta in asigurarea confortului unei case deoarece au rolul de protejare impotriva incalzirii solare excesive, reducand consumul de energie pentru climatizare in cladirile rezidentiale si comerciale. Printre avantajele principale se numara faptul ca reduc sarcinile de racire, mentin o temperatura placuta a spatiului si asigura intimitatea rezidentilor fara a impiedica vizibilitatea catre exterior.

Pe lânga confort, avem nevoie in locuintele și birourile noastre si de siguranta. Deschiderea manuala a ferestrelor implica atingerea repetata a manerului de mai multe persoane, lucru care poate contribui la transmiterea germenilor si virusilor. Pentru eliminarea acestui risc se poate opta pentru manere de ferestre acoperite cu microparticule de argint pur Schüco SmartActive, care au ca efect reducerea a 99,9 % din germenii, bacteriile si virusii in decurs de 24 de ore, fara a patrunde in piele. O alta solutie pentru a impiedica transmiterea acestora prin suprafetele comune de contact este echiparea ferestrelor Schüco cu feronerie mecatronica, astfel incat sa fie actionate fara maini, doar prin integrarea lor intr-o aplicatie de gestionare. Mai mult, ventilatia controlata si temporizata poate fi gestionata utilizand dispozitive mobile, un temporizator sau senzori. De asemenea, accesoriile inteligente pentru ventilatie controlata asigura un grad ridicat de siguranta. Sistemele automate Schüco DriveTec si Schüco Tip Tronic Simply Smart imbina eficienta energetica, confortul, securitatea si automatizarea cladirilor intr-un singur sistem testat. Ambele sisteme de actionare permit deschiderea ferestrelor rabatabile la un unghi de pana la 60° si o latime de pana la 800 mm pentru a alimenta rapid incaperile cu aer proaspat intr-un mod controlat si eficient.

In 2020, AluKönigStahl a aniversat un sfert de secol de activitate in Romania, perioada in care a devenit un etalon de excelenta si creativitate in industria sa. In cei 25 de ani de activitate din Romania, AluKönigStahl a asigurat cele mai eficace solutii tehnice si a realizat peste 8.000 de proiecte si constructii reprezentative, precum: Ana Tower, Globalworth Campus, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara, AsmitaTowers, Luxuria Residence, Banat Art Living, Isho Living. Nivelul de expertiza al companiei si atentia pentru eficienta solutiilor si sistemelor pe care le propune, transforma Alukönigstahl intr-un partener de incredere atat pentru investitori, cat si pentru arhitectii care doresc sa implementeze solutii inovatoare pentru usi, ferestre sau pereti cortina.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei:  www.alukoenigstahl.ro si paginile sale de FacebookLinkedIn si Instagram.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Nomade Communication
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Trimite indexul lunar și plătește doar câtă energie consumi

Din categoria utilităților pe care le avem de achitat lunar, energia electrică este de dep…