Acasa Comunicate de presa Afaceri Ce avantaje ai dacă alegi soluțiile Optimall by AROBS pentru optimizarea vânzărilor?

Ce avantaje ai dacă alegi soluțiile Optimall by AROBS pentru optimizarea vânzărilor?

Analizele recente ale specialiștilor în afaceri B2B recomandă îmbinarea dintre vânzările clasice, față în față cu o platformă online care să permită plasarea comenzilor la distanță. McKinsey a subliniat că veniturile pot crește și cu 50% dacă cele două canale de vânzare sunt îmbinate după preferințele clienților. Alternarea canalelor de vânzare nu trebuie să te îngrijoreze, căci datele pot fi gestionate ușor datorită softurilor de tip SFA pentru agenții de vânzări, dar și soluțiilor de integrare ERP pentru transferul de date din magazinul online.

La Optimall by AROBS îți oferim soluții software dedicate sectorului FMCG și nu numai care să te ajute să reduceri și chiar să elimini erorile de procesare a vânzărilor. De asemenea, timpul petrecut comunicând informații despre comenzi, produse, prețuri și clienți este redus considerabil prin utilizarea softurilor personalizate pentru afacerea ta.

În cele ce urmează, îți vom prezenta pe scurt care sunt avantajele aplicației SFA, respectiv a soluției de integrare ERP, ConnectoR, ambele făcând parte dintr-o suită complexă de instrumente digitale dezvoltate în cadrul diviziei Optimall by AROBS.

Beneficiile Optimall SFA pentru afacerile care au echipe de agenți de vânzări

Optimall SFA are două componente principale care sunt interconectate. În primul rând, vorbim despre aplicația desktop, care este gestionată de obicei de supervizorii echipelor. Aceasta este în strânsă legătură cu aplicația mobilă instalată pe dispozitivele folosite de agenții de vânzări – smartphone-uri sau tablete.

Cu ajutorul SFA, poți planifica rutele zilnice ale agenților de vânzări, iar aceștia le vor putea accesa direct de pe dispozitivul mobil conectat la internet, oriunde s-ar afla. Agenții preiau comenzile folosind aceeași aplicație, iar ele se vor sincroniza cu sistemul de gestiune și contabilitate ca să ai acces la date în timp real.

Softul poate fi personalizat în funcție de specificul afacerii, astfel încât toate produsele să fie ușor de accesat și încasările să poată fi înregistrate cu succes. Un alt avantaj al SFA este că funcționează atât în regim Pre-Sales dedicat înregistrării comenzilor, încasărilor și retururilor înaintea livrării, cât și Van-Sales, unde livrările se fac concomitent cu momentul emiterii facturii la client.

Beneficiile Optimall ConnectoR pentru platformele de e-commerce B2B

Numeroase companii au ales să implementeze o platformă de e-commerce dedicată partenerilor și clienților B2B. Astfel, comenzile pot fi plasate indiferent de distanță, iar comenzile ajung direct în ERP odată ce operatorul economic a plasat comanda. Cu ajutorul unui magazin online, vei avea o afacere mai eficientă, vei optimiza costurile de procesare, iar clienții tăi nu vor mai depinde de programul de lucru.

Optimall ConnectoR este soluția care permite conectarea sistemului ERP cu magazinul online, astfel încât toate detaliile legate de produse și prețuri să fie actualizate în timp real pe site. De asemenea, cu ajutorul soluției ConnectoR, comenzile și detaliile despre clienți sunt transmise automat în ERP, iar produsele pot fi pregătite în timp util pentru partenerii tăi.

Echipa Optimall te susține de-a lungul întregii colaborări

Specialiștii din echipa Optimall by AROBS dezvoltă soluții de mobilitate în afaceri din anul 2003, implementând cu succes soluții în companii cu activitate în diverse industrii. Printre acestea se numără industria alimentară, a băuturilor, a produselor medicale și farmaceutice și chiar a materialelor de construcții.

Experții noștri sunt pregătiți să personalizați împreună soluția potrivită pentru afacerea ta. De asemenea, vei primi suport atât în timpul implementării soluției, cât și pe parcursul colaborării, indiferent că e vorba de depășirea unor provocări în utilizarea aplicației sau o nouă personalizare odată cu extinderea activității.

E-mail: optimall@arobs.com

Nr. tel.: 0748 158 881

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai frecvente afecţiuni cardiace de care copiii pot suferi

Dacă eşti părinte, sigur ești preocupat de sănătatea copilului tău, iar un aspect importan…