Acasa Comunicate de presa Afaceri Utilizări comune pentru rezervoarele din oțel și inox

Utilizări comune pentru rezervoarele din oțel și inox

Le poți observa în locuri din toată țara, de la mici cilindri orizontali așezați pe standuri până la cupole verticale masive cu baze întărite care sunt mai mari decât casele: acestea sunt rezervoare din inox.

Cum pot aceste rezervoare inox de stocare în vrac să fie atât de răspândite în industrii diverse precum agricultură, construcții, creșterea animalelor și petrolul?

Răspunsul este simplu, și anume: datorită posibilității de a economisi bani. Având materiale cheie, cum ar fi furajele și combustibilul disponibile la cerere, reduci timpul de nefuncționare și crești productivitatea. De asemenea, aceste rezervoare inox permit companiilor să reducă costurile cu substanțele esențiale cumpărând în vrac, economisind nu doar materialul în sine, ci eliminând taxele multiple de livrare. Rezervoarele de depozitare din oțel inoxidabil au o varietate de utilizări, dar majoritatea se încadrează în trei categorii principale:

Depozitarea de produse chimice

Una dintre cele mai populare utilizări pentru rezervoarele de stocare din oțel inoxidabil este depozitarea chimică, deoarece este necesar un sistem de depozitare puternic și fiabil pentru a rezista la coroziune și pentru a proteja împotriva perforației ușoare care ar putea duce la un dezastru natural. Rezervoarele dintr-o productie inox pot lua forma unor structuri staționare așezate pe fundații proprii sau rezervoare mai mici care sunt proiectate pentru a fi mutate pe câmp și care pot rezista factorilor externi și mutării pe remorcă.

Depozitarea hranei pentru animale

Pentru ferme, hrana pentru animale este unul dintre cele mai abundente materiale folosite zilnic. Este esențial să ai în permanență stocuri de hrană pentru animalele din fermă. Două aspecte cheie ale rezervoarelor de depozitare din oțel inoxidabil pentru furaje sunt modul în care rezervoarele vor fi umplute și cum vor fi descărcate. 

Producătorul de metal personalizat potrivit va fi capabil să creeze un produs ideal pentru a se potrivi oricărei situații – de exemplu, echiparea unui rezervor cu un buncăr pentru a ușura dispersarea alimentului și fabricarea picioarelor structurale din oțel pentru a crea o cale de trecere sub rezervorul de depozitare, astfel încât camioanele de distribuție să poată circula pe sub ele pentru încărcare.

Depozitarea de apă

Serviciile de irigare, producție și protecție împotriva incendiilor necesită o aprovizionare cu apă la îndemână. Pentru aceste nevoi, un fund conic poate fi proiectat pentru rezervoarele de stocare din oțel inoxidabil pentru a asigura drenarea rapidă și completă a lichidelor. Apa potabilă poate fi stocată și în rezervoare de stocare din oțel inoxidabil pentru utilizare în industria alimentară și a băuturilor.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Explorează potențialul inoxului în confecții metalice personalizate

Oțelul inoxidabil, cunoscut pentru rezistența sa la coroziune și aspectul estetic plăcut, …