Acasa Comunicate de presa Afaceri AROBS Transilvania Software a câștigat premiul – Best Engineering Services Supplier 2021 oferit de Continental

AROBS Transilvania Software a câștigat premiul – Best Engineering Services Supplier 2021 oferit de Continental

Odată cu digitalizarea, preferințele consumatorilor se schimbă constant ceea ce le ridică mingea la fileu specialiștilor în software development, fiind nevoiți să aducă inovări constant în activitatea lor. Se preconizează ca piața globală a industriei de automotive să depășească pragul de 35 de miliarde de dolari până în 2025, ceea ce atrage după sine o cerere crescută în ceea ce privește livrarea unor servicii de calitate pe zona de software services, dar totodată și o expertiză vastă în industria de automotive

AROBS – furnizor de top al serviciilor de software engineering

Compania de soluții software AROBS Transilvania Software a câștigat premiul oferit de Continental la secțiunea Best Engineering Services Supplier al anului 2021. Din 1300 de furnizori, au fost selectați 11 cei mai performanți, iar AROBS este unul dintre aceia și totodată singurul furnizor al soluțiilor de software engineering. Pe baza unei evaluări efectuate de Continental cu privire la colaborarea cu echipa de automotive a companiei AROBS, s-a dovedit că deține un know-how de neegalat. Au fost înregistrate rezultate de înaltă calitate, ceea ce s-a soldat cu oferirea titlului de partener de încredere.

De-a lungul anilor compania a avut un portofoliu de proiecte consistente pentru clienți care au un rol semnificativ pe piața auto, așadar soluțiile de inginerie software auto au devenit una din nișele de piață pe care se axează compania de IT. Asta a influențat dobândirea unei expertize vaste, ceea ce a reprezentat una din motivațiile principale ale companiei de a-și perfecționa cunoștințele și de a dezvolta soluții optime, menite să aibă un impact real asupra viitorului industriei. Compania deține un număr mare de ingineri atât în România, cât și peste hotare în țări precum Republica Moldova și Ungaria. 

Voicu Oprean, CEO și fondatorul companiei AROBS Transilvania Software susține că parteneriatul alături de Continental are la bază furnizarea de soluții software de o calitatea superioară, iar succesul clienților devine implicit și succesul companiei. Parteneriatul dintre Continental și AROBS are loc de mai bine de opt ani, perioadă în care compania a continuat să dezvolte vehicule în cadrul acestui parteneriat durabil, bazat pe servicii de calitate și încredere reciprocă cu perspective mărețe în ceea ce privește mobilitatea viitorului. Totodată,  „creativitatea, ideile inovative și spiritul de echipă reprezintă resurse importante care pot contribui la evoluția și succesul parteneriatelor noastre”.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Care sunt principalele tipuri de accesorii de mobilier și cum le alegi?

Bucătăria este inima oricărei case, iar alegerea corectă a mobilierului și a accesoriilor …