Acasa Comunicate de presa Sanatate Care sunt efectele restaurarii danturii cu implant dentar?

Care sunt efectele restaurarii danturii cu implant dentar?

Lipsa dintilor nu reprezinta numai o problema de natura estetica, ci intregul organism are de suferit, de la sistemul gastro-intestinal, care este denumit si „al doilea creier al omului”, pana la increderea si stima de sine.

De aceea, pentru a veni in intampinarea nevoilor pacientilor lor, medicii de la Plaza Dent detin in portofoliul de servicii si tratamentul cu implant.

Astfel ca cei care sunt in cautarea unei clinici in cadrul careia sa isi restaureze dantura cu implant dentar in Bucuresti, pot apela cu incredere la aceasta clinica stomatologica.

In ce consta tratamentul cu implant dentar?

Tratamentul de inlocuire a dintilor lipsa cu un implant dentar este unul simplu si lipsit de durere, dar care se intinde pe o perioada mai lunga de timp. Acest lucru se intampla deoarece implantul dentar se insereaza in osul arcadei printr-o procedura chirurgicala minim invaziva, astfel ca este necesar ca incizia sa se vindece, iar implantul sa se oseointegreze.

Clinica dentara din Bucuresti | Implant dentar in Bucuresti | PlazaDent.ro

 implant dentar in Bucuresti

Dupa o perioada cuprinsa intre 3 si 6 luni se poate trece la urmatoarea etapa a tratamentului, de montare a bontului protetic si a coroanei dentare.

In cadrul clinicii Plaza Dent, o clinica dentara din Bucuresti, este disponibil si un tratament modern de restaurare a danturii, cu implant dentar intr-o zi. Ceea ce trebuie stiut despre acest tratament este faptul ca nu toti pacientii sunt eligibili pentru o astfel de procedura stomatologica.

Rezultatele tratamentului cu implant dentar

Primul efect vizibil pe care il are tratamentul cu implant dentar este de natura estetica, dantura este vizibil infrumusetata, dar cu un aspect natural si placut. De asemenea, functia masticatorie este restabilita si functioneaza corect, ceea ce va influenta intr-un mod pozitiv si sistemul digestiv.

Toti pacientii care au beneficiat de un tratament de restaurare a danturii cu implant dentar, in cadrul clinicii PlazaDent.ro, si-au recapatat si increderea in sine, astfel ca toate aspectele vietii au fost imbunatatite.

Prin urmare, implantul dentar este una dintre cele mai moderne tratamente stomatologice, care are rolul de a restaura dantura, cu toate functiile sale, ceea ce va imbunatati intreaga viata a pacientilor.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Canapele extensibile cu 3 locuri de la Casa Eduard

Casa Eduard este un magazin online specializat în mobilier de înaltă calitate, inclusiv ca…