Acasa Comunicate de presa Sanatate Ce solutii pot gasi dentistii pentru pacientii veniti pentru urgente stomatologice?

Ce solutii pot gasi dentistii pentru pacientii veniti pentru urgente stomatologice?

Sanatatea orala este extrem de importanta, iar pe langa igiena obisnuita, oamenii ar trebui sa mearga si la consultatiile stomatologice regulate, pentru a preveni aparitia unor probleme dentare majore.

Cu toate acestea, amanarea vizitelor la medicul dentist, precum si unele accidente, sunt principalele cauze pentru care oamenii se prezinta la cabinetul de urgente stomatologice din sectorul 6 al clinicii Plaza Dent.

Care sunt motivele pentru care oamenii merg la cabinetul de urgente stomatologice?

Simptomele care ii trimit cel mai des pe pacienti in cabinetul de urgente stomatologice sunt durerile dentare. Totusi, oamenii trebuie sa faca deosebirea intre durerile normale, care apar dupa efectuarea unor proceduri stomatologice, cum ar fi aplicarea unei plombe, scoaterea nervului sau procedura de detartraj.

Clinica dentara din Bucuresti | Urgente stomatologice din sector 6 | PlazaDent.ro

urgente stomatologice din sector 6

De asemenea, fracturile dentare, abcesul dentar sau o lucrare dezlipita, sunt alte motive importante pentru care oamenii ar trebui sa se prezinte cat mai repede in cabinetul medicului dentist de la PlazaDent.ro.

Ce tratamente pot fi realizate in cabinetul medicului dentist in cazul unei urgente?

Odata ce s-a prezentat la cabinetul stomatologic pentru o urgenta, pacientul va fi consultat de medicul dentist de garda, care va identifica problema, cauza acesteia si va decide care trebuie sa fie planul de tratament.

In functie de tipul problemei dentare cu care se prezinta la clinica dentara din Bucuresti, Plaza Dent, va fi ales si tipul de tratament care va fi aplicat. De exemplu, in cazul unui abces dentar, medicul va recomanda administrarea unui antibiotic, pentru a preveni riscul de raspandire a infectiei, si va realiza procedura de drenare a puroiului acumulat in zona afectata.

In schimb, in cazul unui dinte fracturat, procedura este si mai complexa, fiind de mare ajutor recuperare fragmentului de dinte rupt, pentru ca medicul dentist sa incerce lipirea acestuia. Intr-un astfel de caz, cu cat pacientul se prezinta cat mai repede la stomatolog, cu atat sansele de reusita ale restaurarii dintelui sunt mai mari.

Ceea ce trebuie sa retina oamenii, in final, este faptul ca orice problema dentara care le provoaca dureri sau alte simptome insuportabile, ar trebui sa se prezinte la medicul dentist urgent.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Tipuri de corset la rochia de mireasa

Corsetul la rochia de mireasă nu este doar un element de susținere; este o piesă de artă c…