Acasa Comunicate de presa Afaceri Am nevoie de un birou de traduceri pe Dorobanti

Am nevoie de un birou de traduceri pe Dorobanti

0
0

Va prezentam de aceasta data o companie de traduceri din sectorul 1. Firma de traduceri se numeste AQualityTranslation si se afla pe Calea Dorobanti, nr. 36-40. Adresa este mai exact la blocul zodiac si este in apropiere de Piata Romana. Serviciile de traduceri sunt pentru orasul Bucuresti, dar si pentru restul localitatilor din tara. Colaborarea se poate face prin mail sau prin telefon.

In randurile urmatoare, veti vedea cu ce se ocupa mai exact acest birou de traduceri.

Serviciile de traduceri executate de AQualityTranslation

AQualityTranslation este o agentie de traduceri, care vine o experienta de cel putin 10 ani in domeniul traducerilor. Serviciile de traduceri realizate de aceasta companie, sunt destul de diversificate. In randurile urmatoare veti vedea mai exact care sunt acestea.

Ce servicii realizeaza biroul de traduceri AQualityTranslation?

In primul rand, compania de traduceri AQualityTranslation colaboreaza in prezent cu peste 170 de traducatori. Ei detin cea mai mare baza de date de traducatori din toata tara. Avand aceasta lista de traducatori, biroul respectiv poate realiza mai multe tipuri de servicii.

Care sunt acestea?

Se pot realiza traduceri de specialitate

Traducatorii nu vor trebui sa cunoasca doar limba respectiva. Pentru a putea progresa in domeniul lor de activitate, ei vor trebui sa se axeze pe un domeniu, in limba respectiva. Pentru limbile foarte cunoscute, cum ar fi engleza, franceza, italiana, etc…, va trebui ca traducatorul sa se profileze pe un anumit domeniu. De aici, el va avea de ales intre traducerile juridice, medicale si de tipul tehnic.

Pentru aceste limbi, biroul nostru de traduceri din orasul Bucuresti pune la dispozitie acesti traducatori. AQualityTranslation pune la dispozitie traducatori juridici, tehnici si specializati in domeniul medical.

La aceasta agentie de traduceri veti gasi traducatori pentru limbi mai putin cunoscute

Cum am spus si in randurile de mai sus, AQualityTranslation detine cea mai mare baza de traducatori din Romania. In aceasta lista, aveti si traducatori pentru limbi straine, care se gasesc mai greu. Aici veti gasi traducatori pentru limbile hindi, tailandeza, islandeza, etc.

Nu toti traducatorii, ce realizeaza traduceri din aceste limbi straine sunt autorizati de Ministerul de Justitie. Spre exemplu: Pentru limba vietnameza sunt doi traducatori. Unul este autorizat, iar celalalt nu detine autorizare.

In acest centru de traduceri veti gasi traducatori de swahili, yoruba si oromo. Si da, exista aceste limbi straine si exista cerere pentru ele. In Africa, vorbitorii de aceste limbi straine ajung la peste 200 de milioane.

Pe langa baza imensa de traducatori, cu ce mai iese in evidenta AQualityTranslation fata de alte companii de traduceri.

Seriozitate, precizie in traduceri si punctualitate in predarea proiectelor

Seriozitatea si punctualitatea sunt doua elemente, care lipsesc la foarte multe agentii de traduceri. Totul pleaca de la colaborarea cu traducatorii. Foarte putini dintre traducatori arata profesionalism in munca depusa. Pentru a putea detine aceste doua calitati, va trebui ca baza de traducatori sa fie tot timpul actualizata. In acest fel, vor ramane doar traducatorii, care sunt seriosi si nu isi bat joc de meseria lor.

Agentiile de traduceri sunt cele care se afiseaza in fata clientului. Nu traducatorul este cel care isi va pata imaginea, ci biroul de traduceri. Agentia este cea care intermediaza traducerea respectiva, iar daca nu decurg conform planului,… Biroul va avea de suferit.

Aici sunt pastrati traducatorii, care ofera claritate si precizie in traduceri

Traducerea va trebui sa fie oglinda documentului original intr-o alta limba straina. Ea va trebui sa aiba precizie si claritate. Toate acestea sunt elemente oferite de traducator.

La AqualityTranslation, pentru cele mai solicitate limbi straine, vor fi teste ce vor fi date catre traducatori. In acest fel, ne putem da seama daca un traducator a mai evoluat si daca a obtinut noi cunostinte, pentru limba respectiva. Aceste teste vor fi date pentru traducatorii din urmatoarele limbi:

  • Primul pachet de limbi – engleza, franceza, italiana, germana si portugheza. Traducatorii din aceste limbi straine, vor primi teste in fiecare an.
  • Al doi-lea pachet – limbile nordice, limbile balcanice, limbile asiatice si araba. Pentru acestea, traducatorii vor primi un test o data la doi ani.

De ce sunt necesare testele respective pentru traducatori

AQualityTranslation stabileste pretul pentru traducatori. Astfel, daca acestia obtin noi cunostinte, va trebui sa se mareasca tariful acordat traducatorilor. Este logic. Atunci cand poti face mai multe in domeniul tau de activitate, va trebui sa ceri mai multi bani.

Acesta a fost articolul nostru. V-am prezentat cu aceasta ocazie, agentia de traduceri din Calea Dorobanti, Bucuresti, numita AQualityTranslation. Va multumim ca ati ramas cu noi pana la sfarsit!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de rent4u
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum au conolizat englezii zona Statelor Unite?

In acest articol vom invata cum au conolizat englezii suprafata Statelor Unite de astazi. …