Acasa Comunicate de presa Afaceri Vrei mPOS? Tu comanzi MonePOS și noi ți-l livrăm în doar 3 zile!

Vrei mPOS? Tu comanzi MonePOS și noi ți-l livrăm în doar 3 zile!

MonePOS este soluția de plăți dezvoltată de AROBS Transilvania Software, integrată unui mPOS și destinată efectuării plăților contactless și paperless, în doar 10 secunde. POS-ul portabil se conectează ușor și rapid cu orice casă de marcat prin Bluetooth, WiFi sau USB. “Digital” este definitoriu pentru produsul MonePOS care acceptă plăți digitale, dar și emite bonul tot în format digital.

MonePOS, de la 3 zile la 10 secunde

Știm cu toții cât de valoros este timpul în orice afacere, așa că, din momentul în care plasezi comanda, MonePOS ajunge la tine în 3 zile lucrătoare, dacă ai deja un cont deschis la Banca Transilvania. Dacă încă nu ai contul bancar deschis la această bancă, durata de livrare poate atinge 5 – 6 zile lucrătoare, ca tu poți utiliza mPOS-ul imediat ce îl primești. Produsul este livrat gata de instalat, conectat la contul din bancă și pregătit să încaseze plăți contactless din partea oricărui client.

După ce începi să folosești MonePOS, singurul timp de așteptare rămâne cel de 10 secunde, atât durează efectuarea unei plăți.

De ce MonePOS ?

Dispozitivul mPOS folosit de MonePOS are o utilitate mai largă decât un POS tradițional, nu dispune de cablu de alimentare, nu necesită conexiune la internet pentru funcționare, iar dimensiunile reduse și greutatea ușoară îi asigură caracterul portabil.

Totuși, ce e un mPOS?

Poate fii exact ceea ce ai nevoie pentru creșterea accelerată a afacerii tale. Un mPOS este un POS mobil care asigură încasarea plăților digitale. Soluția de plată MonePOS by AROBS facilitează plățile contactless și paperless, emițând bonul în format electronic, care poate fi accesat prin scanarea codului QR ce apare pe ecranul mPOS după efectuarea tranzacției.

Indiferent de natura afacerii tale, un mPOS îți asigură: transparența încasărilor, agilitate în operarea tranzacțiilor, reducerea costurilor pentru suplimentele de hârtie și pentru operarea banilor cash.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai frecvente afecţiuni cardiace de care copiii pot suferi

Dacă eşti părinte, sigur ești preocupat de sănătatea copilului tău, iar un aspect importan…