Acasa Comunicate de presa Cat este de importanta coperta volumelor pentru cumparatorii de carti vechi?

Cat este de importanta coperta volumelor pentru cumparatorii de carti vechi?

Apelarea la serviciile unor cumparatori de carti vechi, de exemplu Anticariat-Carti.com, este recomandata atat persoanelor cu cateva zeci de volume, cat si celor cu sute de volume, atat celor care au de vanzare carti mai vechi sau mai noi, cu copertile bine intretinute, in legaturi de piele, cartonate sau nu.

Desigur ca exista mult mai multe criterii de decizie din punct de vedere al pretului oferit. Pe langa volumul in sine, anul aparitiei, autor si editura, este foarte importanta coperta cartii.

Cum influenteaza coperta cartilor pretul oferit de cumparatorii de carti vechi?

Cei care fac achizitii de carti se arata interesati mai ales de volumele vechi, dar si de cele mai noi, de volumele care nu se mai gasesc pe piata, dar si de cele pentru care se poate obtine ulterior, dupa reconditionare si repunere in vanzare, un pret foarte bun.

Coperta cartii va influenta cu siguranta pretul oferit de reprezentantii www.anticariat-carti.com . Pretul pentru o carte veche dar bine intretinuta, pentru o carte cu copertile din carton sau legate in piele va fi cu siguranta mai mare decat pretul obtinut pe cartile simple, cu o coperta subtire, patata sau cu notite din cele mai diverse.

Cumparatori de carti vechi | Achizitii de carti | Anticariat-Carti.com

cumparatori de carti vechi

Coperti reusite vs. coperti mai putin reusite

Nu este necesar ca o carte foarte buna si apreciata sa aiba si o coperta buna, rezistenta si bine intretinuta. Numai ca, din pacate, chiar daca interiorul este impecabil, proprietarii vor obtine un pret mai mic pe cartile vechi cu copertile moi sau mazgalite pentru ca nu vor fi privite cu aceeasi admiratie de catre potentialii cititori.

De-a lungul timpului, au existat edituri care au pus pret pe felul in care arata cartile scoase pe piata si edituri care nu au avut nicio problema din acest punct de vedere si nu s-au ingrijit de aspectul exterior a unei carti.

Desigur ca la o carte este important continutul, dar nu trebuie scapata din vedere nici probema aspectului care va ispiti cititorii si ii va determina sa aleaga volumul respectiv.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Tipuri de urgențe dentare efectuate la Twin Dent

Când apare o problemă dentară urgentă, este esențial să aveți acces rapid și eficient la î…