Acasa Comunicate de presa Auto Unde poti face efectua un ITP in sectorul 5?

Unde poti face efectua un ITP in sectorul 5?

Siguranta oamenilor in trafic trebuie sa reprezinte o prioritate pentru toti cei implicati, iar una din modalitatile prin care soferii contribuie la efort este printr-o inspectie periodica.

Scopul ITP este de a efectua o verificare de rutina, astfel incat sa se confirme daca vehiculul respectiv poate circula pe drumurile publice sau nu.

Cei care planuiesc sa-si faca ITP in sector 5 vor avea de ales din mai multe statii la care se realizeaza acest serviciu. Unul din factorii care pot influenta alegerea soferilor este pretul, iar fiecare statie ITP are o rubrica special dedicata tarifelor, in functie de vehiculul care urmeaza sa fie verificat. Combustibilul are si el un rol important in stabilirea pretului final.

Ce etape presupune ITP in sector 5?

Una din statiile care realizeaza ITP poate fi gasita in mediul online la adresa BetaITP.ro, iar aici vor putea fi inspectate aproape toate categoriile de autovehicule inregistrate pe teritoriul Romaniei.

Prima etapa va consta in verificarea nivelului de poluare, iar cea de-a doua in verificarea sistemului de franare. Cea de-a treia presupune verificarea elementelor de siguranta.

ITP in sector 5 | Statia ITP cu tractor rutier | BetaITP.ro

ITP in sector 5

Preturile incep de la 100 de lei pentru motociclete si pot ajunge chiar si la 220 de lei pentru autorulote, autoutilitare, mixte, autoturisme de teren, specializate si speciale cu masa maxim autorizata mai mare de 3.5 tone.

Statia ITP iese in evidenta prin intermediul preturilor competitive, iar cu privire la contractele pentru flote exista posibilitatea de negociere.

Care sunt vehiculele pe care le vei vedea la o statie ITP in sectorul 5?

Fiind o statie care poate inspecta aproape toate categoriile de autovehicule, soferii se vor putea duce la statia ITP cu tractor rutier pentru o verificare. In aceasta situatie, pretul pe care il va plati soferul o sa fie de 200 de lei.

In cele din urma, oamenii trebuie sa se asigure in mod periodic ca vehiculul pe care il conduc nu reprezinta un pericol pentru pietoni sau alti soferi, iar acest lucru se poate realiza printr-o simpla vizita la o statie ITP. Nu o sa fie nevoie de programare.

  • ITP Rahova

    Ce este ITP si ce rol are?

    ITP este o prescurtare pentru Inspectia Tehnica Periodica, care este un control tehnic obl…
Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Canapele extensibile cu 3 locuri de la Casa Eduard

Casa Eduard este un magazin online specializat în mobilier de înaltă calitate, inclusiv ca…