Acasa Toate categoriile Conveioare Romania-SKBS Bucuresti

Conveioare Romania-SKBS Bucuresti

Atunci când flexibilitatea conveioarelor este o prioritate, transportoarele noastre cu lanț mat se dovedesc adesea soluția ideală. Sistemul poate fi ușor adaptat la mediul de lucru.

Încă din faza de proiectare, diferitele tipuri de conveioare cu lanț mat sunt reunite pentru a oferi cea mai potrivită soluție pentru sarcina dvs. de transport. Secțiunile drepte ale traseului, curbele orizontale și verticale, ghidajele laterale sunt conectate rapid și ușor între ele. Sistemele sunt disponibile în aluminiu sau oțel inoxidabil.

Afacerea dvs. crește rapid sau schimbă produsele? Datorită structurii modulare, transportoarele pot fi ușor adaptate la noile cerințe și trasee. Majoritatea componentelor pot fi refolosite. Acest lucru este sustenabil și vă ajută să economisiți costuri.

Structura compactă și rutare tridimensională vă ajută să economisiți spațiu valoros în producție. Transportoarele cu bandă de legătură din sistemul nostru STRETCH_LINE și-au dovedit deja fiabilitatea în multe mii de aplicații într-o mare varietate de industrii. Netezimea unică de funcționare, chiar și la viteze mai mari, reduce poluarea fonică a angajaților din compania dumneavoastră. Conveioarele SKBS sunt disponibile în aluminiu și oțel inoxidabil și sunt potrivite și pentru condiții ambientale dificile, de exemplu -20 până la 80 ° C.

Transportoarele SKBS conving prin raportul lor bun preț-performanță și îndeplinirea cerințelor ridicate de siguranță.

De exemplu, discurile de pe platan sunt, de asemenea, acoperite, iar golurile din lanț sunt reduse la minimum.

Forțele de tracțiune permise ridicate permit distanțe mari cu o singură acționare. Acest lucru reduce costurile și ajută la economisirea costurilor cu energia.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de flaviusnoja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Carpet Cleaning Services in Hammersmith

Carpets today represent both a financial and a sentimental value and therefore their destr…