Acasa Toate categoriile Transport Persoane Romania-Belgia

Transport Persoane Romania-Belgia

Comitetul consultativ din 30 decembrie 2020 a decis să înăsprească restricțiile de călătorie. Acest lucru a fost făcut pentru a minimiza riscul de a importa infecții prin călători și pentru a preveni posibila răspândire a noii variante de COVID-19. Creșterea numărului de cazuri confirmate este mai mică în țara noastră decât în ​​alte țări. În plus, există un indiciu puternic că o nouă variantă a COVID-19, care circulă în prezent în Regatul Unit, este mult mai contagioasă.

Alegeti servicii noastre de transport persoane Romania-Belgia.

În plus, ca urmare a Hotărârii Curții administrative supreme din Belgia din 8 decembrie 2020, Comitetul consultativ din 10 decembrie 2020 a decis să modifice reglementările pentru serviciile religioase.

Respectarea celor șase reguli de aur rămâne vitală. Ca reamintire, cele șase reguli de aur sunt după cum urmează:

Măsurile de igienă (de exemplu, spălarea mâinilor, tusea și strănutul igienă etc.) rămân esențiale;

Activitățile în aer liber trebuie prioritizate ori de câte ori este posibil. Acolo unde este necesar, zonele interioare trebuie să fie ventilate corespunzător; 3 Trebuie luate măsuri de precauție suplimentare pentru persoanele care aparțin unui grup cu risc ridicat.

Distanța socială de 1,5 metri este norma, cu excepția persoanelor care trăiesc sub același acoperiș sau între persoane care au contact strâns în mod regulat, pentru copiii care se amestecă până la vârsta de 12 ani și între consilieri și clienții lor (persoane care au nevoie de consiliere) ).

Persoanele care nu pot respecta distanțarea socială trebuie să poarte o mască de față;

Este necesar ca toată lumea să-și limiteze cât mai mult posibil contactele strânse. „Contact mai strâns” implică un contact care durează mai mult de 15 minute, fără a respecta distanțarea socială și fără a purta o mască de față. În această fază a epidemiei, se recomandă ca fiecare persoană să se limiteze la contactul strâns cu o persoană (în afara gospodăriei).

Adunările sunt limitate la maximum 4 persoane (cu excepția copiilor până la vârsta de 12 ani). Nu includ excepțiile prevăzute în Ordinul ministerial. Aceste șase reguli de aur sunt instrucțiuni și nu recomandări. Prin urmare, trebuie să fie respectate de toată lumea.

Descoperiti gama de servicii de transport persoane Romania-Germania.

Telemunca este obligatorie în toate companiile, asociațiile și serviciile pentru tot personalul, cu excepția cazului în care acest lucru nu este posibil datorită naturii rolului lor sau deoarece ar perturba continuitatea operațiunilor, activităților și serviciilor comerciale.

În cazul în care telelucrarea nu poate fi aplicată, companiile trebuie să ia măsurile corespunzătoare:

asigurarea respectării maxime a regulilor de distanțare socială și, în special, că între fiecare persoană se menține o distanță de 1,5 m;

dacă regulile de distanțare socială nu pot fi garantate, asigurând cel puțin un nivel echivalent de protecție.

angajatorul pune la dispoziția membrilor personalului care nu pot lucra de acasă un certificat sau orice altă dovadă care confirmă necesitatea prezenței lor la locul de muncă. Acest lucru se aplică tuturor sectoarelor și întreprinderilor. Acest certificat sau altă formă de dovadă poate fi un document sau card existent (de exemplu, o insignă) aparținând personalului în cauză.

Sesiunile de team building face-to-face sunt interzise.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de flaviusnoja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Carpet Cleaning Services in Hammersmith

Carpets today represent both a financial and a sentimental value and therefore their destr…