Acasa Toate categoriile Cum alegem sistemul de conveioare ideal

Cum alegem sistemul de conveioare ideal

În calitate de manager de producție, știți că oprirea nu este o opțiune. Cel mai probabil, căutați în mod constant modalități de a vă optimiza fluxurile de producție. Deci, atunci când este timpul să investiți într-un nou sistem de conveioare , nu este de mirare că sarcina pare copleșitoare. Nu este un secret că există multe lucruri de luat în considerare. În această postare de blog, vă voi oferi 6 sfaturi care, sperăm, vă vor ajuta să luați deciziile corecte.

Să clarificăm un lucru: ce sistem de conveioare pe care ar trebui să îl alegeți depinde în mod natural de produsele care trebuie manipulate și de cerințele acestuia. Trebuie să aveți o înțelegere cuprinzătoare a produselor dvs., a procesului de producție și a mediului de producție, precum și a sistemului și a software-ului. Acestea, împreună cu criteriile de proiectare detaliate, sunt informații pe care trebuie să le furnizați specialistului dvs. în manipularea materialelor pentru a afla care este sistemul de conveioare care este cel mai potrivit pentru producția dvs.

În urmă cu câțiva ani, sistemele automatizate de manipulare a materialelor erau legate de transport și de a muta lucrurile de la un punct la altul. Astăzi, se pune un accent mult mai mare pe controlul debitului și pe menținerea întregii instalații în echilibru. Sistemele de conveioare trebuie să fie nu numai rapide și eficiente, ci și o componentă inteligentă și flexibilă a întregului flux de producție. Când investiți într-un sistem de transport, căutați tehnologia de bază potrivită, care să permită soluții inteligente, personalizate și creative pentru nevoile dvs. de producție.

Sistemul de conveior „perfect” include modularitate și scalabilitate, precum și flexibilitate. Un sistem flexibil de conveioare permite adaptarea la fluctuațiile cererii, implementarea îmbunătățirilor continue și introducerea de noi produse. Cu module standardizate într-o gamă de dimensiuni și forme, puteți reorganiza linia de producție rapid și ușor. Atunci când investiți într-un nou sistem de transport, căutați unul care să se adapteze caracteristicilor și volumelor variabile ale produsului, dar care poate fi, de asemenea, ușor reconfigurat, dacă este necesar.

Într-o instalație de producție bazată pe flux, orice timp de oprire al oricărui pas al procesului va perturba întregul motor de îndeplinire. În consecință, sistemul dvs. de conveioare trebuie să fie adaptat pentru redundanță și întreținere ușoară. Tehnologia care oferă informații despre starea transportorului și indicațiile de uzură vă ajută să reduceți timpul de nefuncționare neplanificat. Capacitatea de a monitoriza fluxul general al unei instalații în timp real este un instrument puternic pentru eficiență și disponibilitate.

WWW.SKBS.RO

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de flaviusnoja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Carpet Cleaning Services in Hammersmith

Carpets today represent both a financial and a sentimental value and therefore their destr…