Acasa Comunicate de presa Auto Servicii de inchirieri auto in Craiova pentru un week-end la Cazanale Dunarii

Servicii de inchirieri auto in Craiova pentru un week-end la Cazanale Dunarii

Una din cele mai frumoase zone din Romania, unde se poate ajunge cu masina proprietate personala sau cu un autoturism obtinut in urma solicitarilor serviciilor de inchirieri auto din Craiova sunt Cazanele Dunarii, asezate pe defileul Dunarii, la trecerea fluviului prin Muntii Carpati.

Aceasta zona repezinta o destinatie ideala de weekend, toate obiectivele turistice fiind foarte usor accesibile din punct de vedere fizic cu o masina aflata in perfecta stare de functionare. Traseele din aceasta zona sunt foarte frumoase, greu de exprimat in cuvinte si care ofera amintiri memorabile.

Cum ajung turistii cu un autoturism inchiriat de la WLC la Cazanele Dunarii?

Cazanele Dunarii se afla la o distanta de 16 kilometri de Orsova, care este traversata de drumul european E70. Exista drum de acces direct catre cazane pe DN 57, drum ce traverseaza cea mai mare portiune a defileului Dunarii.

Cazarea in zona Cazanele Dunarii de catre turistii care aleg serviciile rent a car in Craiova se poate face la pensiuni si vile destinate celor care pun pret pe confort, relaxare si rafat, dar si in camping, pentru cei care vor sa fie in comuniune cu natura si sa scape de haosul vietii cotidiene.

Ce pot vizita turistii in zona Cazanele Dunarii?

Turistii care ajung in zona Cazanele Dunarii pot vizita cu ajutorul autoturismului proprietate personala sau cu ajutorul masini inchiriate prin serviciile craiovarentacar.ro obiectivele turistice precum:

Inchirieri auto din Craiova | Rent a car in Craiova | CraiovaRentaCar.ro

rent a car in Craiova

  • Chipul lui Decebal, sculptat in zona Cazanelor Mici in stanca, fiind si cel mai cunoscut obiectiv turistic in zona si cea mai mare sculptura din Europa, avand 25 m latime si 55 m inaltime. Sculptura recenta a fost efectuata din fonduri private si finalizata in anul 2004, fiind unul din cele mai vizitate obiective turistice la acest moment.
  • Tabula Traiana un monument vechi de peste 2000 de ani ridicat de imparatul Traian in cinstea marsului trupelor imperiale roamne in drum catre Dacia in anul 105 si reprezinta 2 delfini, un vultur si un text ce prezinta reusitele militare ale imparatului roman.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

De ce alegem torturi personalizate pentru ziua noastră

Atunci când vine vorba despre sărbătorirea unei ocazii speciale, cum ar fi ziua noastră de…