Acasa Comunicate de presa De ce sa colaborezi cu evaluatorii in achizitii carti?

De ce sa colaborezi cu evaluatorii in achizitii carti?

Evaluatorii in achizitii de carti sar in ajutorul celor care isi doresc sa isi elibereze biblioteca, care este incarcata cu prea multe carti. Acesti evaluatori se deplaseaza acasa si evalueaza gratuit cartile ce doresc a fi vandute spre un anticariat. Cartile pot fi si foarte vechi. Nu conteaza. In general anticariatele au anunturi de tip „cumpar carti de orice fel”.

Cartile pot fi achizitionate atat de la persoane fizice, cat si de la diverse edituri sau tipografii. Singura conditie ca volumul sa fie acceptat este ca el sa fie in stare buna si bineinteles proprietarul sa accepte suma ce ii va fi oferita.

Colaborarea cu evaluatorii in achizitii carti. Care sunt beneficiile?

Cei care doresc sa isi vanda cartile pot intra pe site-ul CumparCarti.ro. Odata ce se contacteaza acest site, proprietarii cartilor vor beneficia de urmatoarele:

– Evaluarea gratuita a cartilor

Dupa cum s-a mentionat si anterior, evaluatorii se vor deplasa la domiciliul clientului si vor analiza gratuit cartile ce urmeaza a fi achizitionate. De asemenea, dupa evaluare se va oferi si un pret in functie de starea cartilor, dar si un pret in concordanta cu cel al pietei.

– Plata pe loc

Pentru cartile ce urmeaza a fi vandute, plata catre clienti se va face pe loc. In acest fel proprietarii nu vor astepta zile sau saptamani. Totul va fi foarte rapid.

– Deplasarea la domiciliu si preluarea cartilor

Proprietarii cartilor nu vor trebui sa plateasca nici un cost pentru preluarea cartilor de acasa de catre evaluatori.

Achizitii carti | cumpar carti de orice fel | CumparCarti.ro

achizitii carti

– Posibilitatea de a vinde diferite tipuri de carti

Da, intr-adevar, proprietarii de carti pot vinde cartile unor cumparatori de carti, indiferent de domeniile lor. Nu conteaza anul aparitiei cartii sau editura sau autorul. Important este ca volumul sa fie intr-o stare buna.

In acest fel, se va putea amenaja biblioteca in functie de dorintele proprietarilor de carti. De asemenea, vor avea loc in biblioteca si alte obiecte, cum ar fi obiecte de portelan, care inainte nu incapeau din cauza faptului ca volumele de carti ocupau prea mult spatiu.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai importante accesorii pentru o rochie de mireasă

Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, iar alegerea rochi…