Acasa Comunicate de presa Sanatate Recomandam vizitele regulate la clinica ORL Bucuresti!

Recomandam vizitele regulate la clinica ORL Bucuresti!

0
0

De ce sa mergi si tu la clinica ORL Bucuresti

clinica orl bucuresti

Nasul, gatul si urechile noastre sunt intotdeauna ignorate. De cele mai multe ori, singura atentie pe care o acordam este estetica: chirurgie plastica sau cercei, fie pe nas, fie pe urechi. Otorinolaringologia este denumirea medicala pentru urechi, nas si gat, iar abrevierile sale pot fi gasite in orice clinica de otorinolaringologie – clinica ORL Bucuresti.

Cand aveti unele simptome ingrijoratoare pentru o lunga perioada de timp, va rugam sa nu le ignorati. Vorbim despre simptomele nasului, urechilor si zonei faringelui. Cea mai buna decizie pe care o puteti lua este sa va programati la clinica ORL din Bucuresti.

Ce se trateaza

Daca simptomele pacientului persista mai mult de 7 zile, cresc intensitatea si dezvolta alte simptome, acesta ar trebui sa mearga la o clinica ORL in Bucuresti. Daca pacientul prezinta urmatoarele simptome, trebuie sa se adreseze de urgenta la un medic otorinolaringolog pentru consultatii detaliate:

Nasul sau este infundat si are foarte mai dificultai in a respire, iar scurgerea este galben-verzuie. Mirosul este clar redus sau se simte un miros neplacut;

Vocea ragusita, inghitire sau dificultati majore;

Senzatie de blocare a urechii sau descarcare de secretii prin ureche; zgomot in ureche, ameteli.

De ce trebuie sa vad un medic in mod regulat?

Chiar daca credeti ca nu aveti niciunul dintre simptomele de mai sus, este recomandat sa mergeti la o clinica orl Bucuresti pentru urechi, nas si gat din Bucuresti, mai ales ca exista multe boli care sunt asimptomatice, dar care pot fi depistate prin astfel de consultatii.

Ca sa va asigurati ca este totul in regula, este recomandat sa vizitati si dumneavoastra clinica medicala Romgermed din Bucuresti. Pe langa specialitatea de ORL, veti gasi si difere tipuri de consult pentru oftalmologie, ginecologie, medicina muncii, gastroenterologie, osteodensitometrie, fise auto etc.

Nu ezita si fa chiar acum o programare!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Explorarea Avansata pentru Sanatatea Ta: Computer Tomograf la Clinica Romgermed

In lumea moderna a medicinei, tehnologia avansata devine din ce in ce mai cruciala pentru …