Acasa Comunicate de presa Protejeaza-te pe tine si pe cei dragi si alege sa faci o testare antigen rapid!

Protejeaza-te pe tine si pe cei dragi si alege sa faci o testare antigen rapid!

0
0

Avand in vedere contextul epidemiologic curent, cea mai sigura metoda prin care poti sa elimini suspiciunea prezentei virusului Covid-19 in organism este sa efectuezi o testare antigen rapid. Nu uita ca oriunde te-ai afla in tara, poti apela cu incredere la serviciile laboratoarelor Synlab!

Efectueaza o testare antigen rapid si in cel mai scurt timp primesti rezultatul!

testare antigen rapid

Indiferent de mediul in care te afli, fie ca esti acasa, la munca sau intr-un alt colectiv, masurile de protectie si de preventie sunt foarte importante in aceste vremuri. Efectueaza o testare antigen rapid din timp, mai ales daca stii ca ai intrat in contact cu o persoana purtatoare de virus si nu astepta sa apara primele simptome.

Bineinteles, specialistii ne recomanda sa ne implicam activ in stoparea virusului prin respectarea metodelor de igiena (spalat pe maini si masca purtata corect). La fel ca si pana acum, laboratoarele Synlab sunt alaturi de tine in lupta cu inamicii invizibili.

Care sunt principalele caracteristici ale acestor teste?

Orice persoana care este suspecta de Sars-CoV-2 trebuie sa efectueze o testare antigen rapid pentru a se confirma sau pentru a se infirma prezenta viruslui in organism, dar si pentru a stopa raspindirea acestuia.

Principalele avantaje pe care le au aceste teste sunt reprezentate de faptul ca reprezinta metode rapide, avand costuri reduse. Acestea sunt efectuate din exudat nazal si au o specificatie de 99%. Pacientii vor primi rezultatele in aproximativ 15 minute de la prelevarea probelor. In plus, aceste teste sunt aprobate de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Datorita rapiditatii pe care o ofera acestea, specialistii din domeniul medical recomanda efectuarea lor in colectivitatii mari, fiind gandit ca un instrument care vine in ajutorul personalului medical in lupta cu coronavirusul.

Laboratoarele Synlab pun accent pe sanatatea ta!

Daca vrei sa efectuezi o testare antigen rapid, apeleaza cu incredere la serviciile oferite de laboratoarele Synlab si programeaza-te la oricare dintre centrele de colectare din apropierea ta.

Odata intrat in oricare dintre centrele disponibile din tara, personalul medical te va trata intr-un mod exemplar si iti va oferi tratamentul adecvat pentru o viata sanatoasa alaturi de familia ta! Noi acordam o importanta deosebita sanatatii pacientilor nostri si asa ar trebui sa procedezi si tu!

  • Test PCR la SYNLAB | Trecem cu bine prin pandemie

    Test PCR PCR se referă la reacția în lanț a polimerazei. Este un test care detectează mate…
Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Roll-up banner – un instrument eficient in promovarea serviciilor

Promovarea produselor si serviciilor este esentiala pentru succesul unei afaceri, iar roll…