Acasa Comunicate de presa Frumusete Secretul unui look perfect: contouring-ul

Secretul unui look perfect: contouring-ul

Reprezentantele sexului frumos sunt perfectioniste atunci cand este vorba despre aspectul lor fizic. Asa ca sunt mereu in cautarea celor mai noi tehnici de infrumusetare care sa le puna in valoare atuurile. Pentru cele care nu sunt adeptele operatiilor estetice, s-a inventat tehnica denumita „conturing”.

Ce inseamna „contouring”?

Tehnica de contouring este un joc de lumini si umbre, o redesenare a trasaturilor fetei, ce implica respectarea a doua reguli: nuantele inchise se aplica pe zonele unde se doreste sculptarea trasaturilor, iar cele deschise se aplica pe zonele unde se doreste volum.

Aceasta tehnica de machiaj era folosita inca din anii 1930 de actorii filmelor mute si de teatru. Celebra actrita Marlene Dietrich a fost printre primele staruri ce folosea tehnica de sculptare si conturare a fetei. Isi accentua liniile fetei pentru un plus de expresivitate.

Mediatizarea tehnicii de contouring a pornit in anul 2012 de la Kim Kardashian, cand aceasta a publicat un selfie cu ea de dinainte si de dupa contouring. Milioane de femei au preluat si imitat acest tip de machiaj care le pun in valoare trasaturile fetei, evidentiind calitatile si umbrind defectele.

Skin Shades – paleta de contouring dezvoltata de Cupio

Skin Shades este un produs perfect pentru contouring. Paleta contine sase nuante pentru contur, luminozitate si bronz. Toate au o textura fina, cele deschise continand particule ce reflecta lumina. Pot fi aplicate atat pe ten, cat si pe pleoape.

Culorile inchise din paleta se folosesc pentru conturarea fetei, iar cele deschise pentru luminozitate. Pentru un aspect difuz este necesara utilizarea unei pensule din par natural, iar pentru o intensitate mai mare se foloseste o pensula din par artificial.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de victoriachiticariu
Arata mai multe articole din categoria Frumusete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Sfaturi de la experti privind gelurile de unghii

Ce femeie nu a auzit de manichiura cu gel? Aceasta a devenit un trend in domeniul de beaut…