Acasa Toate categoriile Personally ME te ajută să le arăți celor dragi că ești alături de ei și în aceste momente grele

Personally ME te ajută să le arăți celor dragi că ești alături de ei și în aceste momente grele

Magazinul online de cadouri Personally ME a pornit o nouă campanie care să ajute persoanele blocate în carantină să le arate persoanelor dragi din viața lor că sunt alături de ele.

În campania inițiată, aceștia oferă transport gratuit la orice comandă și opțiunea de a livra cadoul direct la destinatar, siguranța clienților fiind cea mai importantă. Mai mult decât atât, au adăugat chiar posibilitatea de a trimite în pachet un bilețel prin care să le spui celor dragi că ești alături de ei.

Totodată, administratorii magazinului au mai anunțat că împachetarea premium și produsul cadou de îngrijire a bijuteriilor din argint, cu care au fost obișnuiți clienții, nu va dispărea.

De asemenea, siguranța clienților este pe primul loc la Personally Me. De aceea, membrii echipei pregătesc atent fiecare bijuterie și respectă  în totalitate normele de igienă în ceea ce privește ambalarea și expedierea lor.

Din 2012, Personally ME își propune să fie alături de cei care doresc să le ofere celor dragi un cadou unic, personalizat care să transmită emoție și multa bucurie.

Un obiect care să se diferențieze de celelalte și care să rămână peste ani un cadou care aduce zâmbete pe buzele persoanei căreia i l-ai dăruit.

După cum a spus și fondatoarea: “Consider că nu e nimic mai frumos decât să imprimi într-o bijuterie emoția, amintiri și iubirea pentru cel drag.”.

Tocmai de aceea acordă o foarte mare atenție bijuteriilor pe care le realizează, și folosesc doar materiale de inalta calitate precum: argintul de puritate 925, piele naturală, cristale și pietre premium swarovski.

Campania pare a fi un real succes, marea majoritate a celor care au comandat bijuterii personalizate precum: brățări, cerceri, coliere sau charmuri argint, au ales să le transmită celor dragi mesajele lor de încurajare și optimismul care să îi ajute să treacă peste această perioadă dificilă.

Personally ME este un magazin online de bijuterii și accesorii personalizate realizate din argint de puritatea 925 cu finisaje și materiale cu rezistență îndelungată.

Acesta a fost înființat în anul 2012 de către Ennifer Marinescu, iar în cei peste 8 ani de funcționare a ajutat o mulțime de oameni să ofere un cadou perfect, de fiecare data persoanelor dragi din viețile lor.

Dacă ești și tu pus în situația de a-i face o surpirză unei persoane dragi, dar te găsești în necesitatea de a rămâne în casă din motive de siguranță, poți apela cu incredere la serviciile lor.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de personallyme
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *