Acasa Toate categoriile Măști fashion pentru mersul la birou, propunerea brandului Lightning

Măști fashion pentru mersul la birou, propunerea brandului Lightning

Lightning Shop este noul magazin online al brandului timișorean Lightning care produce local și comercializează rochii de gală și rochii de domnișoare de onoare, toate realizate pe comandă. Având în vedere situația cu COVID-19, acesta se adaptează cerințelor pieței și acum crează măști.

Nu este vorba despre orice fel de măști. După cum spun reprezentanții brandului, măștile realizate de ei sunt măști fashion, accesorii menite să ofere un minim de protecție și să transmită totodată optimism.

Măștile sunt realizate din bumbac  dublu sau triplustratificate și pe lângă imprimeurile la modă acestea pot fi accesorizate cu diverse modele de broderii sau chiar paiete.

Ideea de măști fashion a pornit datorită nevoii de adaptare a business-ului, însă defectul profesional de a crea lucruri elegante i-au determinat pe cei de la Lightning să conceapă alt fel de măști.

Brandul susține că măștile realizate de ei permit oricui le poartă să își exprime personalitatea și să nu își ascundă zâmbetele în spate unor măști triste.

Totodată, reprezentații menționează că aceste măști nu oferă protecție împotriva noului virus și recomandă purtarea lor peste cele indicate de specialiști. 

Măștile sunt reutilizabile și se pot spăla și steriliza ori de câte ori este nevoie.

Lightning anunță că își menține promisiunea de a oferi produse custome și oferă pe lângă produsele standard și posibilitatea de a concepe măști personalizate pe care să le puteți purta zi de zi, la birou sau de ce nu, la un eveniment special.

Lightning Shop este noul magazin online al brandului Lightning și pune la dispoziție măști fashion și personalizabile oricui dorește să iasă din tipare.

Astfel toate măștile realizate de aceștia le puteți găsi pe site-ul lor.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de lightningmbc
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *