Acasa Comunicate de presa Tabla neagra – caracteristici si moduri de utilizare

Tabla neagra – caracteristici si moduri de utilizare

0
0

Tabla neagra reprezinta un material ce apartine categoriei produselor metalurgice. Acesta beneficiaza de o serie de caracteristici datorita carora se poate integra in numeroase tipuri de proiecte.

Proces de fabricare

Materia prima ce sta la baza acestui produs este otelul, care se prelucreaza printr-un proces complex. Acesta implica o etapa de laminare a metalului la cald, etapa prin care otelul se incalzeste la o temperatura superioara celei la care are loc cristalizarea sa. Astfel, metalul devine mult mai maleabil si se poate rula si trece de mai multe ori printr-o presa, astfel incat sa ajunga la grosimea dorita. Desi incalzirea duce la obtinerea unui material moale, acesta isi pastreaza in acelasi timp rezistenta.

Ce caracteristici prezinta tabla neagra?

Procesul de fabricare si materia prima din alcatuirea sa ii confera acestui produs o combinatie speciala de proprietati. Datorita etapei de laminare la cald, tabla neagra prezinta doua caracteristici importante: rezistenta si flexibilitate crescuta. Aceasta nu este casanta si prezinta o foarte buna stabilitate fata de socurile mecanice. De asemenea, poate fi sudata fara nicio problema.

Cum se poate utiliza?

tabla neagra

Tabla neagra este un material versatil si intrebuintabil in diverse proiecte de constructii, ce se poate integra cu usurinta in orice tip de structura metalica prin sudare.

Cel mai frecvent, tabla neagra se utilizeaza in contexte precum:

  • Realizarea de cai ferate;
  • Fabricarea utilajelor si echipamentelor de mare tonaj;
  • Industria auto, pentru construirea pieselor pentru masini;
  • Productia containerelor si a altor componente de depozitare;
  • Construirea navelor maritime;
  • Realizarea diferitelor structuri metalice etc.

Mesteru Manole va ofera tabla neagra la cel mai bun raport calitate-pret!

Magazinul online de constructii Mesteru Manole dispune de o mare varietate de materiale de constructii. Aici veti gasi nu numai tabla neagra la un pret foarte atragator, dar si numeroase alte produse pentru amenajarea casei si gradinei, materiale metalurgice si electrice, instalatii termice, obiecte sanitare, unelte si scule, echipamente de protectie, plasa bordurata si multe altele.

Achizitionand produse online de la Mesteru Manole veti scurta considerabil timpul alocat cumparaturilor, beneficiind in acelasi timp de calitate superioara la preturi accesibile. In plus, daca aveti orice fel de nelamurire puteti apela cu incredere la linia telefonica gratuita destinata consultantei de specialitate, prin care un expert in constructii va poate indruma si va poate ajuta sa luati cele mai bune decizii.

  • Cauti tabla neagra la preturi accesibile?

    De ce sa alegi tabla neagra in realizarea unor structuri metalice? Un material foarte bun …
Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Revolutioneaza Iluminatul cu Panouri LED de la LED Concept

Intr-o lume in continua schimbare, iluminatul de calitate devine o necesitate pentru confo…