Acasa Comunicate de presa Sanatate Pentru un tratament radicular, alege clinica stomatologica Twin Dent!

Pentru un tratament radicular, alege clinica stomatologica Twin Dent!

In ziua de azi, foarte multi oameni aleg sa mearga la clinica stomatologica din sectorul 5, Twin Dent, pentru a-si rezolva diverse probleme dentare. De ce clinica Twin Dent? Raspunsul este unul simplu. Calitatea serviciilor oferite este una superioara.

Caria dentara este una dintre cele mai intalnite probleme dentare, atat in randul copiilor, cat si in randul adultilor. De cele mai multe ori, dintele poate fi salvat cu ajutorul tratamentului radicular.

Medicii de la cabinetul stomatologic din 13 septembrie stiu exact cum sa abordeze fiecare problema dentara si fac tot posibilul sa pastreze toti dintii si sa nu apeleze la extractii. Detaliile referitoare la preturi, dar si despre celelalte servicii oferite in cadrul acestei clinici pot fi analizate pe site-ul TwinDent.ro.

Tratamentul canalului radicular la clinica stomatologica Twin Dent

Cati oameni cunosc cu adevarat ce presupune acest tratament? Nu multi, cu siguranta. Ei bine, un tratament radicular presupune indepartarea infectiei din interiorul unui dinte. De asemenea, acesta reuseste sa protejeze dintii de viitoarele infectii.

Nu este deloc dureros, deoarece medicii folosesc o aparatura de ultima generatie. Costurile unei astfel de interventii variaza, in functie de problema fiecarui pacient in parte. Se considera a fi una dintre cele mai bune optiuni pentru a nu se ajunge la extractie.

Care sunt pasii tratamentului radicular

Un tratament radicular sau endodontic dureaza intre una si trei sesiuni pentru a fi finalizat. Dupa toate investigatiile, medicul stomatolog va indeparta toata infectia din interiorul dintelui.

Clinica stomatologica din sector 5 | Cabinet stomatologic din 13 septembrie | TwinDent.ro

cabinet stomatologic din 13 septembrie

Pacientului i se va face o anestezie locala pentru a nu simti nici un fel de durere. Se va face o mica gaura de acces pe suprafata dintelui, astfel incat medicul sa poata indeparta tot tesutul pulpar bolnav.

Urmatorul pas este umplerea canalului radicular cu materiale de foarte buna calitate, astfel incat dintele sa fie sigilat corespunzator. Dupa aceasta interventie, dintele va fi destul de sensibil, insa este perfect normal. In timp, sensibilitatea se va ameliora. Este foarte important de retinut faptul ca tratamentul endodontic nu provoaca durere, ci o atenueaza.

Salvarea dintelui este foarte importanta, asa ca, cei care au probleme dentare si li s-a recomandat un tratament endodontic, pot merge cu incredere la clinica Twin Dent.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum poti preveni aparitia paradontozei

Parodontoza, cunoscută și sub numele de boală parodontală, este o afecțiune inflamatorie a…