Acasa Toate categoriile Utilitatea implanturilor dentare

Utilitatea implanturilor dentare

Un zambet curat si stralucitor ofera incredere in propriile forte si atrage ca un magnet privirile celor din jur. Pentru ca dintii sa isi mentina integritatea, vizitele in cabinetul medicului specialist ar trebui realizate anual. Cei care ajung de-a lungul timpului sa se confrunte cu probleme dentare grave precum paradontoza, au acum posibilitatea de a-si monta implanturi dentare.

5 motive pentru care implanturile sunt o idee buna

In primul rand, pacientii vor putea zambi din nou cu toata gura fara sa se mai simta complexati. Implanturile au aceeasi structura ca dintii naturali, fara sa se observe vreo diferenta intre acestia, motiv pentru care cei din jur nici nu isi vor da seama.

Spre deosebire de lucrarile traditionale, precum protezele sau puntile, implanturile sunt mult mai rezistente in timp. De regula, medicii ofera o garantie de 15-20 de ani, insa daca dantura este ingrijita impecabil, implanturile pot rezista chiar si toata viata. Igiena este extrem de importanta pentru mentinerea sanatatii orale astfel ca periajul regulat si controalele medicale ar trebui sa devina o obisnuinta.

Lipsa dintilor duce la aparitia unor probleme de masticatie. Pacientii se chinuie sa muste asa cum trebuie sau sa mestece cu putere alimente mai dure. Implanturile sunt extrem de solide dovedindu-se a fi mult mai eficiente decat protezele, spre exemplu, care se pot desprinde.

Chiar si vorbirea se imbunatateste odata cu montarea unor implanturi. Lipsa dintilor naturali contribuie la deformarea sunetului motiv pentru care unele persoane fie vorbesc mai sasait, fie le este greu sa pronunte asa cum trebuie anumite cuvinte.

Implanturi dentare | ImplantologieSector4.ro

implanturi dentare

Nu in ultimul rand, implanturile infrumuseteaza si aspectul fizic. Pacientii care au optat pentru aceasta interventie arata mult mai tineri, schimbarea fiind vizibila.

Unele dintre cele mai bune servicii de stomatologie din Bucuresti sunt oferite de ImplantologieSector4.ro. Cabinetul este localizat in centrul capitalei, iar preturile serviciilor practicate sunt mai mult decat accesibile. Echipa este formata din medici cu experienta in domeniu fapt sustinut si de recunoasterea performantelor la nivel european. Un mare plus, il reprezinta instrumente de ultima generatie cu ajutorul carora pacientii nu simt nici cea mai mica durere in timpul procedurilor.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai importante accesorii pentru o rochie de mireasă

Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, iar alegerea rochi…