Acasa Toate categoriile Fronturi MDF-Protege Parol

Fronturi MDF-Protege Parol

Daca tocmai ti-ai cumparat o casa sau vrei sa renovezi o camera si sa ii dai mai multa personalitate trebuie sa stii de unde sa incepi dar si cum sa alegi cele mai bune piese de mobilier pentru ca tu sa te poti bucura la maxim de confort si eleganta in casa ta alaturi de familie si prieteni.

Daca intri pe internet si faci o cautare pe Google vei fi bombardat din toate partile cu o gama de informatii si sumedenie de piese de mobilier. Cu siguranta vei fi atras de culori, design si de promisiunea unor materiale de calitate.

De aceea trebuie sa iei o decizie rationala si sa te gandesti ca mobilierul tau este o investitie pe termen lung ce va face parte din casa ta.

Pe piața actuală de profil, materialul cel mai utilizat în fabricarea fronturilor a devenit MDF-ul.

MDF este o fibra de densitate medie care este un produs 100% derivat din lemn care are o textura mai dura si se poate prelucra prin diverse frezari, se poate vopsi sau infolia in functie de preferintele clientului. El va permite realizarea unui tip de mobilier personalizat pentru bucatarie, living si dormitor.

Pe site-ul Protege Parol puteti sa gasiti o gama variata de fronturi de mobilier din MDF sau pal pentru ca dumneavoastra sa va construiti mobilierul asa cum doriti.

MDF-ul înfoliat este, așa cum rezultă și din denumire, o placă de MDF având diverse forme, peste care se pune o folie de PVC. Lipirea foliei de placă se face cu adezivi speciali, la temperaturi înalte, folosind prese cu membrană. Presa are posibilitatea să urmărească conturul piesei, folia putând fi aplicată și pe MDF profilat. Folia de PVC este mai groasă sau mai subțire, mată sau lucioasă. Poate fi colorată, poate avea modele geometrice sau abstracte, poate reproduce desenul lemnului, acesta putând fi și 3D (se reproduc porii și fibra lemnului).

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Flavius Noja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Pentru eleganta in casa alege fronturile din lemn masiv

Toti stim ca multa lume vrea si isi doreste o mobila de calitate in bucatarie si in casa, …