Acasa Comunicate de presa Sanatate Tot ce trebuie sa stii despre un detartraj in sector 2

Tot ce trebuie sa stii despre un detartraj in sector 2

In ziua de azi, exista foarte multi oameni care sufera de diverse probleme dentare si aleg sa isi faca un detartraj in sector 2. Detartrajul este efectuat in mod obisnuit pentru a ajuta pacientii cu boli ale gingiilor si carora li s-a acumulat placa excesiva pe dinti. In timp ce o curatare standard va aborda suprafata dintelui, detartrajul merge mult mai adanc. 

Detartrajul  este o procedura dentara obisnuita pentru pacientii cu afectiuni gingivale. Acesta este un tip de curatare dentara care ajunge sub nivelul gingiei pentru a indeparta acumularea placii.

Potrivit specialistilor de la https://elveto-dent.ro/, clinica stomatologica din sector 2, detartrajul poate fi putin incomod, mai ales daca pacientul are gingii sensibile. In acest caz, medicul stomatolog poate oferi un anestezic local pentru a amortiza tesutul gingiei si pentru a face procedura mai confortabila.

La ce sa se astepte pacientul dupa un detartraj?

Dantura s-ar putea simti putin dureroasa si sensibila. Unii pacienti prezinta umflare sau sangerare dupa cateva zile de la procedura. In aceasta situatie, dentistul va recomanda o pasta de dinti pentru dinti sensibili, care sa faciliteze acest disconfort. Daca durerea de dinti persista, se recomanda vizita la medicul stomatolog.

Dupa procedura, medicul stomatolog va trebui sa programeze o noua vizita a pacientului, pentru a examina gingiile. Detartrajul este un tratament foarte frecvent pentru pacientii cu afectiuni gingivale. Aproape jumatate din adulti se confrunta cu probleme gingivale, motiv pentru care ajung sa isi faca detartraj. Rezultatul va fi un zambet frumos, fresh, de care cu siguranta fiecare pacient se va bucura extrem de tare.

Detartraj in sector 2 | clinica stomatologica din sector 2 | Elveto-Dent.ro

detartraj in sector 2

Procedurile de ingrijire normala se pot relua normal fara nici o restrictie. Pentru a preveni aparitia tartrului, pacientii ar trebui in primul rand sa aiba grija ce mananca si bineinteles, sa consulte medicul stomatolog pentru curatari regulate mai in profunzime. Detartrajul poate duce si la pierderea dintilor, asa ca mare atentie!

  • Cand sunt recomandate extractiile de masea de minte?

    Molarii de minte necesita suficient spatiu pe arcade in care sa se dezvolte, astfel incat …
Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

Cum sa alegi cele mai bune calculatoare ieftine?

Intr-un prezent in care digitalizarea este din ce in ce mai actuala pentru toata lumea, re…