Acasa Comunicate de presa Fashion MELI MELO PARIS ARE WEBSITE NOU, PE O PLATFORMA ULTRA-PERFORMANTA

MELI MELO PARIS ARE WEBSITE NOU, PE O PLATFORMA ULTRA-PERFORMANTA

Meli Melo Paris, retailerul de bijuterii, accesorii fashion si decoratiuni,prezent in Romania de 21 de ani, anunta relansarea propriului online shop melimelo.ro pe o noua platforma de

ecommerce, mult mai flexibila, dinamica si focusata pe conversie, datorita tehnologiei avansate de care dispune acum.

Noul website Meli Melo Paris se relanseaza pe platforma de e-commerce VTEX si ofera clientilor sai o experienta online imbunatatita, permitand totodata accelerarea extinderii internationale a retailerului.

Folosind platforma VTEX, Meli Melo va avea toate resursele pentru extinderea in mai multe tari, rapid si eficient. Cu solutia VTEX, orice retailer poate stabili noi preturi, in orice moneda, poate selecta produsele pentru vanzare din catalogul disponibil si poate alege pietele in care doreste sa vanda.

Obiectivele sunt indraznete, iar noi ne-am dorit o platforma flexibila care sa ruleze foarte bine pe piata Romania si care sa ne permita dezvoltarea internationala. O echipa multinationala de specialisti din Brazilia si Germania s-a ocupat, in ultimele 6 luni, de implementare, alaturi de echipa noastra. Aceasta platforma va fi integrata pentru a deservi mai multe tari, urmand sa o lansam si in strainatate incepand cu ultima parte a anului”, spune Alina Mitrica, B2B si ecommerce manager Meli Melo Paris.

Meli Melo Paris este al patrulea client live VTEX pe piata din Romania ce beneficiaza de serviciile  furnizorului global al platformei unificate de comerț pentru companii mari, considerata a fi una dintre cele mai importante platforme ecommerce din lume, potrivit IDC MarketScape și Gartner.

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent deținând un total de 61 de magazine, dintre care 1 magazin exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 2 department store, 7 magazine Meli Melo Deco, 3 magazine în Chisinau (Republica Moldova), 3 magazine în Sofia (Bulgaria), 3 magazine in Belgrad (Serbia).

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de RuxandraChiurtu
Arata mai multe articole din categoria Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

MELI MELO PARIS A LANSAT PROGRAMUL DE FRANCIZE

Meli Melo Paris, retailer prezent pe piata din Romania de peste 20 ani, anunta lansarea pr…