Acasa Comunicate de presa Afaceri MELI MELO PARIS A LANSAT PROGRAMUL DE FRANCIZE

MELI MELO PARIS A LANSAT PROGRAMUL DE FRANCIZE

Meli Melo Paris, retailer prezent pe piata din Romania de peste 20 ani, anunta lansarea programului de francize.

Stephane Dumas, unul dintre fondatorii acestui brand in Romania si member of the board Meli Melo Paris declara:

Avem un concept suficient de matur sa il putem franciza. Pentru Meli Melo era deja timpul sa dea startul la aceasta dezvoltare atat in Romania cat si la nivel international. Procesul de francizare a brandului Meli Melo este unul simplu si concis. Ne bazam pe o strategie inversa si anume orientarea spre orasele de dimensiune mai mica deoarece au o viteza de dezvoltare mult mai accentuata. »

Costul unei francize variaza intre 60.000 si 80.000 euro, in functie de stadiul de preluare a spatiului si a factorilor logistici ai proiectului de amenajare conform standardelor impuse de brand.

Prima franciza Meli Melo Paris a fost deschisa in orasul Targu Jiu, in luna septembrie 2018, si se afla in Shopping City Târgu Jiu, unde completeaza oferta de produse si servicii  disponibile in centrul comercial clientilor, cu indragitul brand de accesorii si bijuterii pentru femei.

“Pana in 2022 ne-am propus sa deschidem in franciza in 9 orase: Deva, Alba Iulia, Turnu Severin, Targoviste, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Piatra Neamt si Botosani”, a mentionat domnul Stephane Dumas in privinta planurilor de viitor referitoare la programul de francize.

●●●

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent detinând un total de 63 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 2 department stores, 7 magazine deco, 3 magazine în Chisinau (Republica Moldova), 3 magazine in Belgrad (Serbia) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria).

●●●

Pentru detalii legate de obtinerea unei francize Meli Melo::               

021 252 10 36/63/ lorena.livezeanu@melimelo.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de RuxandraChiurtu
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

MELI MELO PARIS ARE WEBSITE NOU, PE O PLATFORMA ULTRA-PERFORMANTA

Meli Melo Paris, retailerul de bijuterii, accesorii fashion si decoratiuni,prezent in Roma…