Acasa Comunicate de presa Afaceri Descopera cum poti face mai mult loc in biblioteca: vinde titlurile pe care le-ai citit deja!

Descopera cum poti face mai mult loc in biblioteca: vinde titlurile pe care le-ai citit deja!

In timp, pasionatii de lectura tind sa adauge din ce in ce mai multe titluri in biblioteca, pe masura ce savureaza randurile scrise de autori talentati. La un moment dat, insa, rafturile devin insuficiente pentru toate cartile, iar acest moment este unul ideal pentru o curatenie in randul titlurilor deja citite. In loc sa arunce cartile, adultii le pot vinde, cu scopul de a le repune in circulatie, dar si pentru a obtine o suma de bani pentru ele. Varianta ,,cumpar carti la kg” este din ce in ce mai populara, fiind o metoda moderna si interesanta prin care alti iubitori de lectura pot achizitiona carti la preturi foarte convenabile, mai ales ca in librarii, tarifele au crescut considerabil pentru titlurile noi.

Contactarea anticariatului potrivit

Pentru a-si vinde titlurile pe care le-au citit deja, pasionatii de lectura pot lua legatura cu reprezentatii anticariatului Printre Carti, din Bucuresti, prin intermediul site-ului http://cumparcarti.ro/. Aici exista atat un numar de telefon, cat si o adresa de e-mail pe care cei interesati le pot folosi pentru a descoperi cum trebuie sa procedeze exact.

Ce se intampla mai departe?

In urma unei discutii cu reprezentantii anticariatului, o echipa se deplaseaza acasa la clienti pentru o evaluare a cartilor care urmeaza sa fie vandute. Un specialist in domeniu, care analizeaza conditia in care se afla fiecare titlu in parte (modul in care arata copertile, paginile, editura, dar si anul de publicare) poate stabili care este pretul corect ce poate fi platit. Cu cat numarul de carti este mai mare, cu atat este mai bine pentru cei care doresc sa obtina mai mult spatiu in biblioteca. Mai apoi, plata se face pe loc, in numerar.

Cumpar carti la kg | anticariat care cumpara carti | cumparcarti.ro

cumpar carti la kg

Ce fel de carti pot fi vandute?

Anticariatul Printre Carti este interesati de carti din toate domeniile, indiferent daca este vorba de literatura, stiinte exacte, dictionare sau albume. Astfel, amatorii de lectura vor descoperi ca optiunea de anticariat care cumpara carti este una excelenta pentru ei, intrucat de-a lungul anilor, cu siguranta au cumparat titluri din mai multe domenii pentru a se informa, dar si pentru a-si largi orizonturile in materie de informatii.

Lectura este o activitate intelectuala de care toata lumea merita sa se bucure. Cartile reprezinta o poarta catre suflet, dar si o metoda ideala prin care oricine poate evada din cotidian, indiferent daca se afla acasa, in mijloacele de transport in comun sau in vacanta!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

Modalitati de a imbunatati capacitatea de invatare

Daca sunteti in cautarea unor sfaturi despre cum sa va imbunatatiti experienta de invatare…