Acasa Comunicate de presa Lustre led pentru cele mai eficiente economii

Lustre led pentru cele mai eficiente economii

0
0

Consumatorii nu mai prefera de mult sistemele de iluminat invechite si care au un consum de energie marit si peste limitele acceptate. Avand in vedere ca in aceasta iarna sunt preconizate scumpiri si preturi mult mai mari la facturile de la energia electrica si gaze naturale. In astfel de contexte, tot mai multi romani opeaza pentru inlocuirea vechilor becuri cu lustre led pentru a beneficia de tot mai multe avantaje.

De ce sa inlocuiesti vechile sisteme de iluminat cu niste lustre led?

lustre led

Tehnologia evolueaza si continua sa o faca in fiecare zi, iar noi putem sa profitam de avanatajele pe care aceasta ni le ofera. Sistemele de iluminat fac parte din aceasta categorie si le ofera consumatorilor tot mai multe variante pentru a se bucura de un consum mic la energia electrica si de preturi stabile luna de luna. Multi aleg gama de lustre led in locul becurilor sau a corpurilor clasice de iluminat deoarece ofera mult mai multe avantaje finale.

Notorietatea lor creste in fiecare sezon, astfel ca furnizorii si producatorii maresc constant gama cu produse. In cadrul magazinului online Electric-Concept vei gasi o diversitate de modele pe care le vei putea integra in cel mai placut si natural mod. Studiile arata ca oamenii care au facut aceasta schimbare au economisit pana la 20% din bani, bani care in mod normal se duceau pe facturi.

De ce merita sa faci aceasta schimbare?

Daca tu sau prietenii tai luati in considerare sa faceti aceasta schimbare in locuinta, asigura-te ca te-ai informat inainte despre tot. Indiferent de care ar fi decizia finala, gama de lustre led ofera siguranta si sunt mult mai ecologice si prietenoase cu mediul inconjurator.

In plus, studiile sunt de parere ca aceste sisteme de iluminat ofera un consum cu aproape 80% mai mic. Calculand o medie de folosire zilnica de aproximativ 2 – 3 ore, aceste corpuri de iluminat noi, pot garanta chiar si pana la 30.000 de ore de “functionare”, asadar mai multa lumina si mai putine probleme legate de factura de electricitate.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Descopera Siguranta Digitala cu Auditul de Securitate Cibernetica de la CertInspect

Intr-o lume digitala in continua evolutie, securitatea cibernetica devine din ce in ce mai…