Acasa Comunicate de presa Cumparați lustre LED online la cele mai bune preturi!

Cumparați lustre LED online la cele mai bune preturi!

0
0

Astazi, tehnologia LED avanseaza si o gasim din ce in ce mai mult in tot felul de corpuri de iluminat, cum ar fi lustre LED. Cu gama noastra extinsa de produse, puteți alege dintr-o gama larga de modele si forme pentru a se potrivi oricarei incaperi si cerințe.

lustre led

Sistemele de iluminat cu lustre LED sunt din ce in ce mai cautate. Intrebandu-se de ce? Cea mai comuna explicație este natura economica a acestor obiecte, cum ar fi – lustre LED.

In plus, aceste lustre LED consuma de 10 ori mai puțin consum in comparație cu luminile de neon de generație mai veche si corpurile de lumina obisnuite. De asemenea, merita menționat aici ca lumina emisa este mai puternica.

Lucruri de luat in considerare atunci cand cumparați acest sistem de iluminat

  • Numarul de becuri: Pentru inceput, este important sa luați in considerare dimensiunea incaperii in care vor fi amplasate aceste lumini suspendate cu LED. Camerele mai mari necesita aproape intotdeauna o lumina complexa care poate incapea mai multe becuri;
  • Tip baza: Cele mai multe lustre LED au o baza standard, de tip E27, dar nu fi prea surprins daca modelul pe care il alegeți necesita un bec de marimea E14, deoarece sunt si ele destul de comune. Acordați o atenție deosebita in acest sens, deoarece unele lampi pot necesita becuri speciale, care sunt greu de gasit si se gasesc doar in magazinele de specialitate;
  • Putere: Masurata in wați (W), este strans legata de intensitatea luminii furnizata de becul atasat. Adesea, specificațiile tehnice specifica ce valori poate atinge fiecare bec;
  • Design: In funcție de gustul tau si de amenajarea locuinței tale, poți alege corpuri de iluminat clasice care pastreaza forma familiara a candelabrei sau ceva mai modern.

Evolutia unor lustre LED

Aceste lumini suspendate/candelabre cu LED bazate pe aceasta tehnologie moderna au intrat pe piața in 1962. Acesta este cel mai vechi sistem de iluminare bazat pe diode emițatoare de lumina care emite lumina infrarosie de intensitate scazuta.

Este inca frecvent utilizat in circuitele de telecomanda si ca elemente de transmisie in diferite produse electronice de larg consum. Astazi, acest sistem de iluminat modern este disponibil pentru lumina vizibila, lumina ultravioleta si, desigur, lumina infrarosie mai stralucitoare.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

De ce sa optezi pentru un detergent pentru piatra?

Piatra naturala este o alegere populara in amenajarile interioare si exterioare, datorita …