Acasa Comunicate de presa Afaceri Laser Processing Romania – Avantajele taierii laser

Laser Processing Romania – Avantajele taierii laser

A efectua tăierea cu laser este procesul prin care un fascicul de lumină extrem de concentrat și de mare energie, este calibrat astfel încât să ardă sau să se topească – în anumite cazuri și cu anumite materiale, chiar și pentru a se vaporiza – substanța care alcătuiește piesa de tăiat. Mașina este acționată în întregime de un computer de control, pe care este programată întreaga cale a proiectorului laser.

Avantajele acestui sistem sunt numeroase și evidente. În primul rând avem o versatilitate enormă: tăierea cu laser poate opera indiferent pe metal, hârtie, textile și multe alte substanțe. Acest lucru este combinat cu un nivel enorm de precizie, care permite atât să urmeze trasee de tăiere cu geometrii foarte complexe, cât și să acționeze exclusiv asupra părții dorite, fără a contamina sau deforma chiar și pe cele imediat adiacente. Nivelul de finisare obținut prin tăierea cu laser permite, de asemenea, economii la orice lucrări de finisare ulterioare. Echipa Laser Processing Romania va vine in ajutorul dvs cu servicii profesionale de taiere cu laser.

Desigur, la fel ca orice tehnologie, laserele au și dezavantaje în plus față de rezistența lor. În primul rând, versatilitatea sa este excelentă, dar nu absolută: laserul nu poate tăia substanțe excesiv de reflectorizante (cum ar fi cuprul) sau substanțe. fragile și transparente, cum ar fi, de exemplu, sticla. Atunci când tăiați plasticul, atunci când acesta din urmă este topit, au loc vapori foarte toxici care necesită implementarea unor spații speciale izolate și ventilate pentru a nu fi periculoase. În plus, viteza de producție poate fi foarte mare, dar depinde de o serie lungă de factori și nu are întotdeauna această conotație. În cele din urmă, poate cea mai simțită problemă a tăierii cu laser constă în consumul de energie: aplicațiile industriale ale laserelor, în special pentru materialele foarte groase tăiate la viteză mare.

Va invitam sa vizitati si site-ul SKBS Romania si sa descoperiti toata gama noastra de conveioare, lifturi hidraulice si rampe de egalizare.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de flaviusnoja
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Carpet Cleaning Services in Hammersmith

Carpets today represent both a financial and a sentimental value and therefore their destr…