Acasa Toate categoriile Gama de chiuvete Blanco din Inox

Gama de chiuvete Blanco din Inox

Dacă înlocuiți chiuveta de bucătărie, este important să alegeți ceva atât de frumos, cât și de funcțional. Gândiți-vă la modul în care veți folosi chiuveta și căutați materialul de construcție și stilul care se potrivesc stilului dvs. de viață și decorului bucătăriei. Aruncați o privire la materialele și stilurile disponibile mai jos pentru a vă ajuta să decideți care sunt cele mai potrivite pentru dvs.

Materiale pentru chiuvetă de bucătărie
Fiecare material diferit are argumente pro și contra. Atunci când alegeți un material, luați în considerare bugetul dvs., cât de durabil doriți să fie chiuveta dvs. și cât de multă întreținere sunteți dispus să faceți. Aceste materiale sunt unele dintre cele mai populare disponibile pentru consumatori:

Oțel inoxidabil
Oțelul inoxidabil este de departe cel mai comun material utilizat la fabricarea unei chiuvete de bucătărie. Acest lucru se datorează faptului că sunt relativ ieftine, ușor de întreținut și rezistente atât la căldură, cât și la pete (dar atenție la pete și zgârieturi!). Chiuvetele din oțel inoxidabil arată elegant și modern și se îmbină bine cu blaturile din granit, lemn sau piatră. Se pot potrivi cu o varietate de stiluri de bucătărie diferite și sunt extrem de durabile pentru toate tipurile de utilizare. Cu cât este mai ridicat gradul de oțel inoxidabil, cu atât va rezista mai bine la abuz, așa că alegeți un grad mai ridicat dacă utilizați chiuveta puternic.

Fontă
O chiuvetă din fontă va oferi bucătăriei tale un aspect clasic și atemporal. Construit din fontă cu finisaj smalt, acest tip de chiuvetă este disponibil într-o varietate de culori și ușor de curățat. Evitați totuși utilizarea bureților abrazivi sau a spălătorilor pentru a le curăța, deoarece acestea se pot zgâria sau tăia. Dacă se întâmplă acest lucru, acestea pot fi refinite destul de ușor de către un profesionist sau cu un kit DIY. Dezavantajul chiuvetelor din fontă este că sunt extrem de grele, ceea ce le face mai dificile și mai scumpe de instalat. Blaturi și dulapuri armate sunt necesare pentru a menține greutatea unei chiuvete din fontă, ceea ce ar putea reprezenta un cost suplimentar pentru dvs.

Fireclay
Fireclay este un tip de smalț fabricat din lut ceramic care a fost turnat, amestecat cu glazură și încălzit la o temperatură foarte ridicată pentru a-i crește rezistența. Aceste chiuvete arată ca chiuvetele tradiționale din fontă, dar tind să fie puțin mai rezistente la zgâriere și așchiere, ceea ce le face o opțiune ideală pentru cei care doresc aspectul de fontă. Chiuvetele din argilă sunt fabricate manual, motiv pentru care tind să fie o alegere mai scumpă a materialului pentru chiuvetă.

Compozit
Dacă îți place aspectul unei chiuvete de piatră, dar nu ai loc în bugetul tău pentru unul, o chiuvetă compozită este următorul lucru cel mai bun. Este fabricat din praf de granit sau cuarț amestecat cu rășină, ceea ce îl face mai durabil decât granitul solid și nu se va sparge la fel de ușor. Chiuvetele compozite vin într-o varietate de culori și stiluri și sunt mai ușor de întreținut decât o chiuvetă reală din piatră cu o estetică similară.

Descoperiti si gama de chiuvete Blanco din inox.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de flaviusnoja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Carpet Cleaning Services in Hammersmith

Carpets today represent both a financial and a sentimental value and therefore their destr…