Acasa Comunicate de presa Fii prietenos cu mediul înconjurător, alegând Snick Ambalaje

Fii prietenos cu mediul înconjurător, alegând Snick Ambalaje

Odată cu venirea toamnei, evenimentele desfășurate pe stradă cu specific street food, precum și festivalurile de ordin culinar răsar spre încântarea pofticioșilor. Și cum servirea acestora trebuie să se desfășoare condiții optime de siguranță, Snick Ambalaje se asigură de asta prin multitudinea de produse întocmai concepute pentru acest fel de situații.

Gama de produse cuprinde ambalaje biodegradabile ideale pentru acest tip de evenimente.

Consumăm și protejăm mediul în același timp

Mediul înconjurător suferă din cauza acțiunilor noastre făcute cu sau fără intenție. De aceea, de-a lungul timpului au apărut diferite produse realizate din materiale reciclate și s-a renunțat la cele din plastic, dăunătoare. Materialele biodegradabile au devenit o soluție pentru firmele care își doresc să lucreze cu produse sustenabile. S-au adaptat trendului, cum s-ar zice. Dar nu întotdeauna aceste produse sunt 100% biodegradabile. Dacă nu sunt realizate corespunzător, acestea contribuie mai mult la poluarea mediului.

Snick Ambalaje dispune de o gamă specială în acest sens, pentru a contribui la îmbunătățirea mediului înconjurător. Ambalajele biodegradabile sunt executate din frunze de palmier. Acestea sunt transformate și trecute printr-un proces special, făcându-se selecția lor. Este un material potrivit pentru industria alimentară și se poate utiliza în diverse practici.

Stabilitate și siguranță în utilizarea ambalajelor Snick Ambalaje

Deoarece Snick Ambalaje are la bază niște principii eco-friendly, își dorește totodată ca produsele din aceasta gamă să fie utilizate cu bună credință. Atunci când sunt utilizate acestea sunt trainice și sunt ușor de manevrat când sunt ținute în mână sau așezate pe un loc stabil. La un eveniment de tipul street-food acestea sunt perfecte pentru degustători și sunt ușor de manevrat.

Ambalajele confecționate din frunze de palmier nu sunt toxice și nu conțin poluanți. Acestea au o culoare care se integrează oriunde și sunt practice în depozitarea mâncării, indiferent de cantitatea acesteia.

După folosire, se pot arunca în coșul compost, pe care este recomandat să-l dețineți atunci când utilizați astfel de ambalaje. Spargerea ambalajelor în două sau trei părți este recomandată pentru a grăbi procesul de compostare.

Dacă nu ești convins de toate aceste informații, Snick Amabalaje oferă mostre la ambalajele pe care dorești să le achiziționezi. Le poți testa și te poți convinge de sustenabilitatea lor, cât și de practicitatea lor. Ai parte de o livrare rapidă și beneficiezi și de transport gratuit la comenzile care depășesc o anumită sumă.

La Snick Ambalaje nu se fac lucrurile pe sneak (ascuns)

Există transparență totală și produsele sunt realizate în deplină concordanță cu standardele actuale. Dacă intri pe site-ul oficial, snick-ambalaje.com, poți naviga cu lejeritate și poți vedea și celelalte articole concepute într-un mod sustenabil. Fotografiile cu titlu de prezentare îți pot face o idee cam la ce se referă produsele. Pentru ca tu să știi ce dorești să cumoperi înainte să le cumperi.

Ofertele promoționale sunt disponibile tot pe site-ul lor, cât și reducerile de preț de care tu poți profita. Totodată, pentru a-ți arăta că sunt loiali, la cumpărăturile online ce depășesc o anumită sumă ai 10 % discount în contul tău, la următoarea comandă plasată.

Contact: comenzi@snick-ambalaje.com

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de eAdvertising
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Aparatură de laborator și echipamente corespunzătoare pentru o funcționare corectă a dispozitivelor

Aparatura de laborator este, probabil, una dintre cele mai importante componente ale unei …