Acasa Toate categoriile Eficientizează procedura de calcul de salarii din compania ta cu un soft salarizare

Eficientizează procedura de calcul de salarii din compania ta cu un soft salarizare

Operațiunea lunară de calcul de salarii din compania ta poate deveni mai eficientă cu un soft salarizare. Cu o interfață ușor de folosit, acesta reduce semnificativ timpul necesar pentru procedura în cauză. De asemenea, alături de un program de facut fluturasi de salariu, generezi fluturași pentru angajații tăi cu detalii complete despre veniturile obținute. Iată cum aceste procese de payroll pot fi efectuate cu rapiditate prin implementarea unor soluții digitale.

Valoarea netă a salariilor negociate cu angajații poate fi introdusă într-un soft salarizare, care va calcula automat suma brută a remunerației lunare. Acest lucru este posibil atât pentru salariile negociate în lei, cât și pentru cele în valută. Calculul de salarii se efectuează mult mai ușor și nu mai este nevoie de operațiuni complexe care pot dura foarte mult. Ulterior, cu un program de facut fluturasi de salariu trimiți prin email angajaților fluturașii de salariu, iar ei au parte de claritate și transparență când vine vorba de câștigurile lor.

Soft salarizare – soluția complexă pentru operațiunile de payroll

Pentru operațiuni multiple din domeniul payroll, poate veni în sprijinul tău o soluție digitală performantă care să răspundă nevoilor tale. Printre caracteristicile principale ale unui soft salarizare se numără posibilitatea de a genera rapoarte sau declarații care se depun la instituțiile statului. Acesta preia informații din sistem și emite rapoarte configurabile în diferite formate și cu diferite modele grafice. În completarea lui vine un program de facut fluturasi de salariu, prin intermediul căruia poți trimite către angajați adeverințe de mai multe tipuri sau informări legate de numărul de zile de concediu rămase.

Utilizează un soft salarizare pentru ca operațiunile administrative să devină mult mai ușor de gestionat. De multe ori, programul specialiștilor HR și payroll devine mai aglomerat în finalul de lună. Pentru a reduce stresul acestora și a simplifica munca lor, poți apela la aplicații complexe de payroll, integrate cu un program de facut fluturasi de salariu. În acest fel, șansa de a apărea erori se reduce la minimum, iar procedura de calcul de salarii se eficientizează. Cu un soft salarizare, centralizezi toate informațiile legate de contractele angajaților. Aplicația ia în calcul valoarea bonusurilor, numărul de tichete de masă, vouchere și alte beneficii iar calculul este realizat corect.

Transmite informații personalizate cu un program de facut fluturasi de salariu

Distribuie fluturașii de salariu în rândul membrilor organizației tale cu rapiditate și fără efort. În funcție de datele pe care vrei să le transmiți mai departe, poți personaliza fluturașul de salariu cu informații despre salariul de bază, indemnizații de concediu, prime, bonusuri, decontări de cheltuieli, valoarea tichetelor de masă sau a orelor suplimentare. Toate acestea cu un program de facut fluturasi de salariu, care optimizează comunicarea cu angajații din companie și oferă o imagine clară asupra veniturilor lunare.

Dacă dorești ca angajații tăi să beneficieze de informații relevante despre veniturile obținute și să poată vedea cum se împarte suma brută a salariului lor, alege să folosești un instrument digital performant. Reduci costurile materiale, salvezi timp și energie în rândul departamentului de HR și payroll și transmiți electronic fluturașii de diferite tipuri cu un program de facut fluturasi de salariu, integrat într-un soft salarizare. Aceștia pot fi trimiși pe o adresă de email comună în format PDF sau individual fiecărui angajat. În acest fel, comunicarea internă devine un punct forte al companiei tale, iar oamenii din organizație vor aprecia transparența oferită în legătură veniturile lunare.

Pentru a beneficia de soluții software precum cele prezentate în acest articol, ia legătura cu cei de la UCMS by AROBS, companie cu o experiență de 25 de ani pe piața românească. Ei au dezvoltat și inovant constant sistemul complex dp-Payroll, configurabil nevoilor tale. Acesta este actualizat continuu cu modificările legislative și are în componență 19 module distincte. Specialiștii UCMS by AROBS pot fi contactați prin email la office@ucms.ro sau la numărul de telefon 0720534424.

Sursă foto: Freepik. 

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Care sunt principalele tipuri de accesorii de mobilier și cum le alegi?

Bucătăria este inima oricărei case, iar alegerea corectă a mobilierului și a accesoriilor …