Acasa Comunicate de presa Afaceri Automatizează forța de vânzări cu ajutorul soluției Optimall SFA

Automatizează forța de vânzări cu ajutorul soluției Optimall SFA

Automatizarea forței de vânzări reprezintă o provocare pe care orice companie trebuie să o îndeplinească la un moment dat. Cheia pentru creșterea vânzărilor este reprezentată de automatizarea întregului proces de vânzare.

Iată 3 sfaturi pentru a automatiza forța de vânzări:

1.Managementul contactelor

Clienții actuali sunt cei mai buni generatori de potențiali clienți ai companiei. Pentru ca o afacere să crească, fiecare client actual trebuie să fie pe deplin sprijinit astfel încât să aibă o experiență plăcută în urma colaborării. Optimall SFA stochează date esențiale din interacțiunile cu clienții și istoricul lor de vânzare. Cu acestea, agenții de vânzări pot interacționa mai bine cu clienții lor, oferindu-le acestora o experiență plăcută.

2. Gestionarea oportunităților

Este indicat să păstrăm informațiile despre un potențial client pentru a putea gestiona oportunitățile. Acest proces este util agenților de vânzări pentru a putea monitoriza procesul de vânzare începând de la ancheta generală și până la încheierea propriu-zisă a tranzacției.

3. Managementul sarcinilor

Pentru a avea un proces de vânzări fără probleme, soluțiile de automatizare a forței de vânzări creează un flux de lucru simplificat și orientat spre profit pentru echipa de vânzări. Cu ajutorul soluției Optimall SFA by AROBS poți urmări toate activitățile legate de vânzări.

Toate aceste sfaturi și folosirea unei soluții de tip SFA (Sales Force Automation) te vor ajuta să automatizezi munca agenților de vânzări și totodată, să crești vânzările companiei.

Optimall ConnectoR este serviciul dezvoltat de către echipa Optimall by AROBS care vine în ajutorul companiilor care realizează comerț electronic. Acest serviciu îi va ajuta pe aceștia să aibă o sincronizare automată între magazinul online și sistemul de gestiune și contabilitate.

Pentru informații suplimentare despre soluțiile Optimall by AROBS, scrie-ne la adresa de email optimall@arobs.com iar noi îți vom oferi consultanța de care ai nevoie pentru a alege soluția potrivită companiei tale.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Care sunt principalele tipuri de accesorii de mobilier și cum le alegi?

Bucătăria este inima oricărei case, iar alegerea corectă a mobilierului și a accesoriilor …