Acasa Comunicate de presa Afaceri dp-Payroll – program de salarii pentru gestionarea fluturașilor de salarii

dp-Payroll – program de salarii pentru gestionarea fluturașilor de salarii

O aplicatie calcul salariu se dovedește a fi cu adevărat utilă mai ales odată cu transformarea digitală la care asistăm în ultima perioadă. Nu doar pentru că le permite specialiștilor payroll să lucreze de la distanță, ci și pentru că se accelerează procesele, consumând mai puțin timp pe sarcini redundante. Managementul salarizării implică mai multe activități pe lângă calcularea salariilor. De aceea, dp-Payroll, program salarii al companiei UCMS by AROBS este foarte complex și permite o gestiune unitară a proceselor implicate. De exemplu, te ajută să ai o evidență clară asupra fluturașilor de salarii, contribuind la îmbunătățirea comunicării cu angajații. Cum?

  1. O aplicatie calcul salariu te ajută să configurezi direct informațiile care vor să apară pe fluturaș

Așa cum știm, angajatorii aleg ce informații vor include pe fluturașii de salarii. Pe lângă informațiile de bază: salariu net, salariu brut, contribuții achitate către stat, indemnizații și impozite, ele pot fi personalizate în funcție de variabilele care sunt luate în considerare: comisioane, bonusuri, prime ori chiar rețineri din salariu sau plăți în avans.

  1. Un program salarii generează fluturașii automat

Odată stabilite elemente care vor apărea pe fluturașii de salarii și după ce ai creat template-ul, cu doar câteva click-uri, generezi automat fluturașii. În cazul în care ai nevoie, îi poți personaliza. Un program salarii performant va permite generarea fluturașilor de salarii în mai multe tipuri de formate, astfel încât să te bucuri de flexibilitate.

  1. Îi trimiți pe email către angajați

După ce generezi toți fluturașii de salarii, îi poți trimite pe email către angajați. Fie pe o adresă comună, fie individual pe adresa fiecărui angajat în parte. Astfel, nu mai ești nevoit să distribui fluturașii printre angajați, activitate cu atât mai greu de realizat, mai ales în acest context în care cei mai mulți dintre noi lucrăm de acasă. Cu dp-Payroll asiguri o comunicare fluidă cu angajații și ești prompt în livrarea informațiilor atât de importante pentru ei.

dp-Payroll – program de salarii performant, concentrat pe dezvoltare și inovație

dp-Payroll este o aplicatie calcul salariu cu 25 de experiență, fiind o soluție performantă și inovatoare pentru managementul salarizării. Fiind foarte ușor customizabil, softul se pliază pe nevoile oricărei afaceri. Pentru a asigura o experiență pozitivă utilizatorilor, softul se actualizează în timp real cu toate modificările legislative. Prin urmare, vei depune formularele către stat respectând termenul limită. Contactează-i pe specialiștii UCMS by AROBS la office@ucms.ro sau prin telefon, la numărul 0720534424 și află mai multe detalii despre cum te poate ajuta dp-Payroll!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Inovația în echipamentele de sudură a șinelor feroviare

Sudarea șinelor reprezintă un element esențial în construcția și întreținerea căilor ferat…