Acasa Comunicate de presa Implant de par la clinica Dr. Felix Hair Implant – tehnica moderna, rezultate garantate

Implant de par la clinica Dr. Felix Hair Implant – tehnica moderna, rezultate garantate

Atunci cand optati pentru o interventie estetica chirurgicala va ganditi ca tot efortul merita. O vorba din popor spune ca pentru frumusete suntem in stare sa induram si sa rabdam. Ei bine, cand vine vorba de implantul de par nu trebuie sa fie un chin. Asadar, gratie tehnicii de implant Q-FUE, medicii din cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant realizeaza procedura in conditii sigure.

Implant de par la clinica Dr. Felix Hair Implant este procedura de interes, de actualitate pentru cei care se confrunta cu pierderea parului. Iata ce trebuie sa stie cei interesati.

Servicii medicale de exceptie

Clinica bucuresteana in cauza dispune de unele dintre cele mai bune servicii medicale. Aici dotarile in primul rand, ce tine de aparatura, de echipamentele clinicii sunt de top. De asemenea, echipa medicala este una ce se ridica la nivelul asteptarilor. Medicii sunt ultraspecializati si in constanta pregatire si actualizare a cunostintelor medicale.

Asadar, la Dr. Felix Hair Implant vorbim despre servicii de top, prestate de medici pe masura. In plus, acestea sunt recomandate de persoane din lumea publica de asemenea. Prin exemplul lor, persoanele publice care au apelat la serviciile de profil de aici sunt dovada vie ca rezultatele post interventie sunt cele mult asteptate.

Ce implica procedura in sine

Procedura de tip Q-FUE este una de rang modern, presupune mai multe avantaje pentru pacient. Printre altele, este vorba de faptul ca pacientul nu va avea cicatrici, se va recupera mai repede. Asta pentru ca procedura in sine nu va implica taiere de scalp.

Concret, procedura Q-FUE implica recoltarea grefelor din zona occipitala a pacientului. De asemenea, complet manuala este si partea de implantare. Fir cu fir va fi implantat parul. Abordarea aceasta va permite medicului sa faca implantarea in unghiul dorit si astfel, dupa ce parul creste si este uniformizata suprafata, aspectul va fi unul natural si nu de peruca.

Cat costa implantul de par

Fiecare pacient este unic din punct de vedere al cazului. Complexitatea cazului este data de suprafata si nu numai. Asadar, nu pot fi estimate costurile, intrucat acestea sunt personalizate. Este relevanta in acest sens consultatia de specialitate pe care pacientul o va avea la medicul specialist. O consultatie gratuita poata fi solicitata si online, din pagina oficiala a site-ului clinicii. In acest sens vezi mai multe pe site.

Costurile pot fi insa achitate si sub forma de plan de rate. Este o alternativa pentru cei care intampina dificultati in a achita suma aferenta interventiei. In mod clar implantul de par schimba mai mult decat aspectul fizic. Este vorba si de implicatiile pe care le are in ceea ce priveste starea de spirit, stima de sine recastigata pentru pacient.

Despre tot ce inseamna aceasta procedura, cine din lumea showbizului romanesc recomanda cu tarie aceasta clinica, dar si alte informatii despre acest subiect veti descoperi detalii in pagina oficiala.


Contact:

Sos. Nordului Nr. 102G, sector 1, Bucuresti

 +40 720.254.368

+40 749.260.204  office@drfelix.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de eAdvertising
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Aparatură de laborator și echipamente corespunzătoare pentru o funcționare corectă a dispozitivelor

Aparatura de laborator este, probabil, una dintre cele mai importante componente ale unei …