Acasa Comunicate de presa Auto De ce este important sa iti duci la timp masina la service auto in Bucuresti?

De ce este important sa iti duci la timp masina la service auto in Bucuresti?

Locuitorii capitalei isi duc masinile la Nordgarage – service auto Bucuresti tocmai pentru simplul fapt ca au posibilitatea de a repara masina ieftin si rapid, astfel incat sa se asigure ca ei, ceilalti participanti la trafic si pasagerii nu sunt pusi in pericol de eventualele avarii pe care masina le poate avea.

Cand se recomanda o vizita in service auto Bucuresti

Specialistii de la https://www.nordgarage.ro explica de ce este recomandat ca masina sa fie dusa in service periodic si care sunt cele mai importante motive pentru care masina sa ajunga in fata unui specialist din cand in cand.

Revizie anuala

Revizia anuala este unul dintre cele mai comune motive pentru care posesorii de masini ajung la service auto in Baneasa. In fiecare an, cel putin o data, masina trebuie sa ajunga la service pentru schimbul de ulei, filtre si pentru verificari de rutina. Sunt unele momente in care vehiculul nu va da niciun semn cu privire la faptul ca are o problema, dar poate face unele dintre cele mai neplacute surprize. Atunci cand se fac vizite preventive la service aceste probleme vor disparea pentru ca vor fi detectate la timp.

Verificare sisteme de siguranta

Elementele de siguranta ale masinii sunt foarte importante si au tot potentialul de a pune viata in pericol, atat a soferilor cat si a celorlalti participanti la trafic. Avand in vedere acest aspect, franele si sistemul de directie trebuie verificate periodic si reparate atunci cand este necesar.

Service auto in Baneasa | NordGarage.ro

service auto Bucuresti

Un sistem de franare defect, care nu functioneaza corespunzator se poate dovedi extrem de periculos. Spre exemplu, atunci cand masina nu are capacitatea de a frana la timp pot sa apara coliziuni cu alte vehicule sau obstacole si chiar pietoni care se pot solda cu accidente si daune grave. De asemenea, pe zapada, gheata sau ploaie, daca masina nu are o capacitate de franare buna, apare riscul ca ea sa alunece si sa iasa de pe drum, are mai multe sanse de a derapa si controlul volanului poate fi pierdut foarte usor, ceea ce va duce la o pierdere a directiei de mers.

Avand in vedere toate aceste aspecte, vizita periodica intr-un service auto este cea mai buna solutie a proprietarilor de masini care vor sa ramana in siguranta, ori de cate ori ies din casa cu masina, fie ca sunt singuri sau insotiti.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Avantajele vânzării obiectelor de valoare într-un amanet local

Vânzarea obiectelor de valoare poate deveni o necesitate în anumite momente ale vieții noa…