Acasa Comunicate de presa Frumusete De ce sa optezi pentru vopsit Balayage? Care sunt secretele acestei tehnici?

De ce sa optezi pentru vopsit Balayage? Care sunt secretele acestei tehnici?

Una din cele mai noi si mai apreciate tehnici de infrumusetare este cea care poarta denumirea de vopsit Balayage. Aceasta este o tehnica relativ noua la care apeleaza din ce in ce mai multe vedete, dar si fete si femei simple, deoarece confera un look cat mai natural. Termenul provine din franceza si are legatura cu tehnica de vopsire care se realizeaza extrem de simplu, cu o pensula trecuta peste suvitele de par ce trebuiesc colorate. Tehnica Balayage presupune folosirea a doua sau trei nuante pentru a forma un mix perfect si se foloseste si pe parul inchis la culoare, si pe cel deschis, si pe parul lung, dar si pe cel scurt.

Ce beneficii aduce tehnica de vopsit Balayage in viata femeilor?

Tehnica de vopsit Balayage se recomanda fiecarei femei, indiferent de varsta acesteia, pentru o schimbare de look, dar si pentru imbunatatirea culorilor parului vopsit. Aceasta tehnica ofera unicitate, originalitate si creeaza un efect WOW ce va fi observat de cei din jur. In plus, parul va avea un aspect cat mai natural, cu o tranzitie excelenta de la o culoare la alta.

Culorile se aplica pe partea de jos a parului, radacina ramanand aproape de culoarea naturala. Ceea ce inseamna ca aceasta tehnica de vopsit presupune numai vopsirea jumatatii de jos a parului, dar se poate aplica in mai multe feluri. Pentru un par mediu sau o schimbare totala de look, ori pentru obtinerea culorii cat mai apropiate de cea naturala, se aplica tehnica balayage.

Vopsit Balayage | FreeStyleBeauty.ro

vopsit Balayage

Desi termenul pare sofisticat la prima vedere, iar clientele salonului http://freestylebeauty.ro nu stiu daca ar trebui sa opteze sau nu pentru aceasta tehnica, specialistii le recomanda acestora sa isi indrepte atentia catre tehnica Balayage care le ajuta sa obtina un aspect natural al parului cu accente de lumina discrete.

Cel mai mare avantaj al tehnicii este acela ca se adreseaza oricui, cu conditia ca lungimea parului sa fie macar pana la nivelul lobului urechii, pentru conturarea tuselor de culoare. Balayage-ul se realizeaza cel mai bine pe parul natural, dar se poate lucra si pe o culoare artificiala. In unele siuatii, va fi necesara o decolorare totala pentru a putea aduce parul intr-o nuanta uniforma, deschisa, pe care artistii salonului sa poata “picta”.

  • Argumente pro si contra extensiilor de gene

    Daca va ganditi cum sa faceti pentru a avea gene mai lungi si mai voluminoase, extensia de…
Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Frumusete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Avantajele vânzării obiectelor de valoare într-un amanet local

Vânzarea obiectelor de valoare poate deveni o necesitate în anumite momente ale vieții noa…