Acasa Comunicate de presa Auto Cum stii ca exista probleme la caseta de directie a mașinii?

Cum stii ca exista probleme la caseta de directie a mașinii?

Cei mai multi conducatori auto nu stiu nimic despre componentele unui autoturism pana nu ajung sa detina unul, iar ulterior ajung sa cunoasca importanta fiecarui surub, curea sau tablita si modul de functionare al acestora, inainte de a ajunge intr-un service auto autorizat. Caseta de directie este una din cele mai importante componente ale masinii, avand scopul de a dirija rotile conform miscarilor date de conducator auto. Scopul casetei de directie este de a dirija rotile conform miscarii volanului de la stanga la dreapta prin intermediul unui ax dintat.

Pricipalele motive pentru care se strica servo-directia si proprietarii autoturismului sunt nevoiti sa ajunga intr-un service auto autorizat

Servo-directia se strica la fiecare groapa si fiecare denivelare, inclusiv pe drumurile cu piatra cubica, la trecerile peste sinele de tramvai, drumurile cu bolovani si pietris. Practic, orice drum care nu este perfect lin contribuie intr-un mod spectaculos la deteriorarea casetei de distributie auto, inclusiv drumurile de tara.

Caseta de distributie se degradeaza la fiecare impact al rotilor cu un carosabil neregulat care se transmite in suspensii apoi in biletele de directie si prin componentele casetei de directie in coloana de directie, pentru a se resimti in volan.

Cand sistemul de directie este defect, specialistii in reparatii masini din Bucuresti vor inlocui una din piesele kitului sau intregul kit.

Simptomele aparitiei problemelor la caseta de directie

Atunci cand sistemul de directie este defect, acest lucru se manifesta, conform opiniei specialistilor care reprezinta service-ul auto https://www.nordgarage.ro prin:

  • Dificultatea in manevrare a volanului;
  • Resimtirea mult mai intensa a socurilor in volan;
  • Masina va trage intr-o parte;
  • Zgomotele anormale la manevrarea volanului;
  • Scurgeri de ulei aparute sub masina;
  • Smucituri la viraje.

Service auto autorizat | reparatii masini din Bucuresti | NordGarage.ro

service auto autorizat

Conducatorii auto pot proba daca sistemul de directie este defect tragand si impingand volanul in mai multe directii in timp ce masina este oprita, jocul excesiv al volanului este semn ca unele articulatii sau cuplaje elastice sunt slabite.

Daca masina are caseta de directie stricata, aceasta fie se inlocuieste, fie se reconditioneaza in cadrul unui salon de reparatii auto.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Tipuri de urgențe dentare efectuate la Twin Dent

Când apare o problemă dentară urgentă, este esențial să aveți acces rapid și eficient la î…