Acasa Comunicate de presa Afaceri De ce are nevoie afacerea ta de o semnatura electronica?

De ce are nevoie afacerea ta de o semnatura electronica?

Transformarea digitală din domeniul profesional, adusă de o semnatura electronica, sau de un soft resurse umane, îmbunătățește experiența angajaților la locul de muncă. Astfel de instrumente digitale pot contribui la recrutarea candidaților care sunt mai familiarizați cu noile tehnologii și care înțeleg importanța lor. Digitalizarea departamentelor de HR cu o semnatura electronica, inclusă într-un soft resurse umane, are un impact semnificativ în mai multe privințe.

În primul rând, o semnatura electronica eficientizează fluxul de lucru din compania ta, fiind de mare ajutor atunci când trebuie să semnezi un volum mare de documente. Profesioniștii HR au văzut o oportunitate bună în a implementa o semnatura electronica, deoarece le permite să accelereze procedurile legate de semnarea unor documente importante. În același timp, optimizează timpul de lucru și oferă o conformitate din punct de vedere legal a documentelor gestionate cu un soft de resurse umane. 

Un soft resurse umane crește productivitatea din companie 

Pentru a avea parte de eficiență în cât mai multe dintre operațiunile zilnice, specialiștii HR folosesc un soft resurse umane. Cu ajutorul programului, se reduce la minimum birocrația, dar și cantitatea de hârtie și materiale consumabile. Pentru a-i ajuta pe angajați să-și dezvolte noi abilități și să progreseze în cariera lor, sau pentru a le evalua performanța, utilizarea unui soft resurse umane complex este soluția la îndemână departamentelor de HR.

Tehnologia oferă posibilitatea de a simplifica munca profesioniștilor responsabili de gestionarea documentelor angajaților, ori a cererilor venite din partea lor. Un soft resurse umane, în care ai parte de o semnatura electronica, este un mijloc de a optimiza munca administrativă. Acesta reduce timpul petrecut pe sarcini repetitive, iar specialiștii tăi își pot îndrepta energia și timpul către elaborarea unor strategii de dezvoltare a companiei.

Beneficiile aduse de o semnatura electronica

Funcționalitatea permite centralizarea documentelor în diferite fluxuri de aprobare și semnarea acestora în mod individual sau colectiv. Fluxurile de aprobare se pot configura în funcție de nevoile companiei. Angajații pot semna în format digital documentele, iar specialiștii în resurse umane sau persoanele din management au acces la ele în timp real. Atunci când ai la dispoziție un soft resurse umane ce are în componență o semnatura electronica, ai parte de o securitate sporită a documentelor și îți reduci considerabil costurile. Totodată, un aspect important este acela că asigură o comunicare îmbunătățită între manangement și angajații firmei. Dacă cineva trebuie să aplice o semnatura electronica pe un document, poate fi trimisă către persoana respectivă o notificare prin email.

Utilizarea semnăturii electronice devine din ce în ce mai râspândită în mediul de business, deoarece angajatorii se găsesc în situații în care semnăturile  de mână sunt impracticabile, în special din cauza muncii de la distanță. Tehnologia este văzută ca fiind un element cheie în a transforma semnarea documentelor într-o activitate ușor de gestionat.

UCMS by AROBS, furnizorul tău de instrumente digitale

Dacă îți dorești să utilizezi o semnatura electronica în afacerea ta, alege modulul dedicat de la UCMS by AROBS, companie specializată în soluții software de resurse umane și payroll. Cu True HR, un soft resurse umane pe care specialiștii UCMS by AROBS l-au dezvoltat, poți aplica o semnatura electronica pe un număr mare de documente. Procesul se desfășoară cu rapidiate și cu minim de efort din partea utilizatorilor.

Pentru a afla mai multe despre aplicația True HR, o soluție configurabilă și intuitivă, ia legătura cu reprezentanții UCMS by AROBS. Îi poți contacta prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424. Te afli la un pas distanță de a transforma semnificativ în bine modul de lucru din organizația ta!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai frecvente afecţiuni cardiace de care copiii pot suferi

Dacă eşti părinte, sigur ești preocupat de sănătatea copilului tău, iar un aspect importan…