Acasa Comunicate de presa Cum sa alegi mobilierul pentru camera copilului in functie de varsta acestuia?

Cum sa alegi mobilierul pentru camera copilului in functie de varsta acestuia?

In amenajarea casei, oamenii trebuie sa se concentreze, in primul rand, pe functionalitatea stilului ales, iar apoi de partea estetica a acestuia. Este foarte important insa ca aceste doua criterii sa se imbine si sa se completeze reciproc, astfel incat sa se obtina un spatiu frumos si practic.

Cand vine vorba despre amenajarea camerei copilului, parintii doresc sa le creeze un spatiu intim, dar care sa fie o lume fantastica pentru ei. De la paturi pentru dormitor, pana la micile piese de mobilier, totul conteaza.

Cu toate acestea, siguranta trebuie sa fie pe primul loc, motiv pentru care alegerea mobilierului pentru camera celui mic trebuie sa se faca in functie de varsta acestuia.

Paturi pentru dormitor | Pat tapitat | CasaEduard.ro

paturi pentru dormitor

Totodata, mai exista si alte criterii care ii pot ajuta pe parinti sa aleaga mobilierul potrivit camerei copilului, cum ar fi dimensiunile incaperii, forma acesteia, preferintele copilului si bugetul disponibil.

Alegerea patului in functie de varsta copilului

Odata cu cresterea copilului trebuie adaptat si mobilierul din camera acestuia, pentru a-i putea satisface toate nevoile. De aceea, magazinul online CasaEduard.ro poate fi locul in care oamenii pot gasi piesele de mobilier de care au nevoie.

Daca in perioada in care este bebelus, acesta nu are nevoie de prea multe elemente prezente in camera sa, unii bebelusi dorm chiar in camera cu parintii, odata ce acesta capata autonomie si un pic de independenta, si camera trebuie sa fie pe masura.

Altfel spus, in primul an de viata, un patut pentru bebelus si cateva accesorii pot fi suficiente, dar cand copilul incepe sa mearga la gradinita, sa se joace singur, chiar sa doarma singur, este momentul potrivit pentru a-i amenaja camera sa. Pe langa un pat tapitat de o dimensiune potrivita pentru acesta, spatiul pentru joaca este la fel de important.

In momentul in care trecere intr-o noua etapa, cea de scolar, si nevoile i se schimba, astfel ca mobilierul din camera lui trebuie adaptat, un birou fiind esential pentru copil, iar la varsta adolescentei, cand copiii isi doresc mai multa intimitate, alegerea mobilierului o pot face chiar ei.

Prin urmare, parintii au foarte multe aspecte de care trebuie sa tina cont la amenajarea camerei copilului, iar patul este cel mai important.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Tipuri de corset la rochia de mireasa

Corsetul la rochia de mireasă nu este doar un element de susținere; este o piesă de artă c…