Acasa Comunicate de presa Sanatate Cum tratam afectiunile ce tin de endoscopie

Cum tratam afectiunile ce tin de endoscopie

0
0

Ai aici mai mule detalii geerale despre endoscopie

Endoscopia digestiva este o procedura medicala care poate vizualiza esofagul, stomacul si duodenul. Numele sondajului a inceput cu echipamentul care a efectuat endoscopul. Acesta este un furtun flexibil zvelt, cu o camera deasupra si o sursa de lumina. Iata si cum se efectueaza aceasta procedura medicala cititnd urmatoarele paragrafe.

In primul rand, endoscopul este introdus in gura pacientului, iar apoi, cu ajutorul unui expert, pacientul va inghiti dispozitivul. Prin urmare, printr-o operatie blanda, expertul va ghida endoscopul pentru a efectua o inspectie precisa pe toata lungimea esofagului, a stomacului si a duodenului. Nu it face griji, totul se desfasoara sub anestezie!

Ce simptome te trimit direct la doctor

endoscopie

Inainte de a efectua o astfel de investigatie, trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra despre probleme sau afectiuni medicale anterioare. Dupa finalizarea acestor teste, medicul dumneavoastra va poate recomanda acest tip de test.

Trebuie sa aveti o discutie deschisa cu medicul, astfel incat problemele de sanatate precum sarcina, cancerul sau bolile de inima ar trebui mentionate pentru consultare pentru a stabili o endoscopie. Daca sunteti alergic la cel mai recent medicament luat, nu uitati sa-l mentionati. Pe baza acestor sfaturi, medicul iti poate modifica temporar doza de tratament sau poate intrerupe temporar ancheta. Acesti factori trebuie luati in considerare din cauza riscului de sangerare in timpul operatiei.

Ai incredere in medicii de la ROMGERMED!

La Romgermed – Cinica Medicala, oferim clientilor servicii medicale de cea mai inalta calitate pentru endoscopie.

Doar persoane bine pregatite in acest domeniu pot contribui la aceste servicii. Un serviciu pe care il puteti utiliza atunci cand aveti nevoie este sa efectuati o endoscopie.

Prin urmare, nu este nevoie sa va faceti griji pentru endoscopie, deoarece Romgermed a pregatit doar profesionisti. Atunci totul va merge fara probleme.

Endoscopia nu dureaza mult, dureaza aproximativ cinci minute. Puteti veni intotdeauna la clinica Romgermed cu incredere.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Electric Concept iti ofera proiectoare Led foarte avantajoase

Vezi oferta avantajoasa la proiectoare LED Aceste proiectoare LED sunt aparate de iluminat…