Acasa Toate categoriile Cum sa ne amenajam casa in mod elegant

Cum sa ne amenajam casa in mod elegant

Când vine vorba de decorarea unei case, sunt puține lucruri mai intimidante decât să stai într-o cameră goală și să nu știi de unde să începi.

Există atât de multe lucruri de luat în considerare – estetică personală, stil de viață, buget și multe altele – dar cel mai bun mod de a începe este cu aspectul mobilierului. Cu alte cuvinte, determinarea aranjamentului canapelelor, scaunelor, meselor, dulapurilor de depozitare și a oricărui altceva care este implicat în planul camerei (orice obiect care atinge podeaua). Am compilat un ghid simplu de urmat care funcționează pentru fiecare cameră din casă, începând cu camera de zi. Aceste idei de amenajare a sufrageriei vor face munca de amenajare a mobilierului și decorarea casei dvs. ușoară și plăcută.

Măsurați camera de zi de la perete la perete, notând lungimea și lățimea camerei.

Mai întâi, desenați o cutie, notând măsurătorile pe toate părțile. Indiferent dacă îl creați pe un program de computer sau îl desenați manual pe hârtie milimetrică, planificarea la scară este utilă pentru planificarea spațiului. De cele mai multe ori, conversia picioarelor în centimetri la scara 1: 1 este cea mai ușoară. De exemplu, o cameră de zi care măsoară 16 picioare pe 10 picioare s-ar transforma într-o cutie de 16 pe 10 inci. Apoi măsurați orice mobilier pe care ați decis să îl includeți și creați o cutie separată de dimensiuni unice pentru fiecare piesă. Dacă desenați manual, o idee este să creați decupaje de mobilier din hârtie (la scară), astfel încât să vă puteți juca cu diferite aranjamente de mobilier.

Decideți un punct focal.


Decizia asupra unui punct focal va ajuta cu adevărat la planificarea spațiului – un televizor, șemineu, candelabru, lucrări de artă etc. Odată ce acest lucru este stabilit, aranjamentele de mobilier pot cădea în locul său. Dacă camera de zi implică un televizor, rețineți că distanța de vizionare pentru un televizor standard este între 8 și 12 picioare maximum, iar unghiul de vizualizare nu depășește 30 de grade. Deci, canapeaua principală, canapeaua sau secțiunea ar trebui să fie așezate cu fața către perete. Fotolii și șezlonguri suplimentare pot flanca și ambele părți ale peretelui televizorului, rotunjind zona de relaxare, adăugând în același timp echilibru vizual.

(P) Descopera si blaturile de mobiler de la Protege Parol.

Pentru a perfecționa acest aranjament, luați în considerare încorporarea de mobilier personalizat – o pereche de fotolii tapițate unice face o declarație îndrăzneață. Pentru camerele de zi cu șemineu, majoritatea oamenilor consideră că conversația este cel mai important obiectiv. Deci, o configurație de mobilier semicirculară în jurul focarului, cu cel mult 8 picioare între scaune, promovează interacțiunea ușoară cu familia și prietenii. Pentru camerele de zi fără vatră sau televizor, un punct focal central are cel mai mult sens. Plutesteți o canapea (sau două, orientate una spre cealaltă) în jurul unei măsuțe de cafea, cu scaune așezate în jurul cercului pentru a închide orice goluri.

Amenajeaza-ti casa acum si cu o chiuveta Blanco din Inox pentru confort ridicat.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de flaviusnoja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Carpet Cleaning Services in Hammersmith

Carpets today represent both a financial and a sentimental value and therefore their destr…