Acasa Comunicate de presa Cum te folosesti de o masa sampling pentru a-ti face produsele cunoscute?

Cum te folosesti de o masa sampling pentru a-ti face produsele cunoscute?

0
0

In lansarea unui produs se afla multa munca in spate, asa ca daca vrei sa iti usurezi si tu munca, apeleaza cu incredere la o masa sampling! Echipa trece prin sesiuni de brainstorming, teste de produse, planuri de marketing si multe altele. Si in timp ce toate acestea se intampla in interiorul biroului, poate fi usor de trecut cu vedere importanta unor sisteme expozitionale!

Masa sampling – Ideala pentru campaniile de marketing

masa sampling

Avand in vedere pandemia, este posibil ca lansarea unui produs pe piata sa intarzie sau chiar sa fie anulata. Chiar daca unele magazine s-au inchis, iar altele si-au modificat programul, implicit consumatorii au un comportament de cumparare diferit. Toate acestea pot avea impact asupra planurilor tale de lansare, dar nu uita ca exista numeroase oportunitati de a lansa noi produse intr-un mod care rezoneaza cu consumatorii, cum ar fi masa sampling.

Statisticile arata ca unele dintre cele mai frecvente motive pentru care produsele noi esueaza sunt lipsa de pregatire, lipsa testelor de piata si confuzia consumatorilor. Daca oamenii nu inteleg noul produs si cum sa il foloseasca, nu il vor cumpara. Si aici intervine masa sampling, unul dintre cele mai bune sisteme de testare a produselor.

Tu de cate ori nu ai incercat un produs in supermarket?

Incercarea produselor este atunci cand firmele solicita clientilor sa incerce produsul gratuit, in schimbul unui feedback onest sub forma unei recenzii sau a unei postari pe retelele de socializare. O astfel de campanie este o modalitate excelenta pentru branduri de a colecta rapid recenzii despre produsele noi.

Specialistii sunt de parere ca pentru fiecare 50 de mostre pe care un brand le trimite, primeste in schimb aproximativ 45 de recenzii. Chiar daca un produs are doar cinci recenzii, probabilitatea de cumparare este cu 270% mai mare decat pentru un produs fara recenzii.

Probabil ai observat si tu ca standul, adica masa sampling, este aranjat in cel mai placut mod, fiind personalizat in functie de dorintele si obiectivele echipei de creatie. Toate aceste aspecte ajuta la cresterea gradul de constientizare sociala, care se poate aduce clienti noi. Dupa ce au vazut un produs pe Instagram, un numar mare de consumatori au cautat mai multe informatii si mai mult de jumatate au facut o achizitie. Te asteptam la Marele Print daca si tu este in cautare de sisteme expozitionale cu un impact major!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Certificarea ISO 9001: Standardul pentru Managementul Calitatii

Certificare ISO 9001 este un standard international recunoscut pentru managementul calitat…