Acasa Toate categoriile Laser Processing Romania-Debitari cu Laser

Laser Processing Romania-Debitari cu Laser

Proprietățile materialului unui metal determină dacă acesta este prelucrat cu tăiere cu jet de apă sau tăiere cu laser. Tăierea cu jet de apă este de obicei cea mai bună alternativă atunci când tehnologia de tăiere cu laser prezintă puncte slabe. Alegerea celei mai potrivite tehnici de tăiere depinde și de faptul dacă piesa finită este apoi prelucrată în moduri diferite.

Tăierea cu jet de apă se numește un proces de tăiere la rece în care nu se produce un produs secundar nedorit, cum ar fi zgura. Garniturile sunt folosite în tăierea abrazivă și, ca și apa, sunt reciclabile.

O alternativă recomandată este tehnologia noastră de tăiere cu laser . Vă oferim următoarele avantaje ale tehnologiei de tăiere cu laser:

  • În gama subțire și medie, oferim viteză și precizie ridicate de procesare,
  • margini tăiate de înaltă calitate și în unghi drept, fără bavuri,
  • automatizarea este foarte bună. Odată ce am setat software-ul, laserul tăie rapid și precis aceleași produse de înaltă calitate,
  • nu există aproape nicio distorsiune a pieselor de prelucrat datorită aportului de căldură extrem de redus
  • la noi sunt posibile zboruri de tăiere foarte strânse, și anume de la 0,2-0,4 mm,
  • Producția de contururi de componente complexe și filigranate, tăierea de pânze înguste, găuri foarte mici și geometrii unghiulare acute nu ne sunt deloc străine.

Lucrăm cu raza laser modernă, care este un proces de separare termică. Această metodă ne permite să procesăm rapid și precis, cu cantități minime reduse și contururi complexe. Jetul de apă este absorbit pe partea frontală de tăiere și aduce astfel energia necesară tăierii. Gazul protejează optica de focalizare de vapori sau stropi și îndepărtează materialul îndepărtat din bucată.

Cu tăierea cu laser 3D spațială , putem crea muchii tăiate de înaltă calitate la viteze rapide de proces și, în același timp, putem utiliza în mod optim materialul. În cazul unei zone afectate de căldură scăzută, este posibilă separarea fără contact prin intermediul unui fascicul laser și se evită în mare măsură modelarea materialului componentei la tăierea deschiderilor și tăierea tablei în structuri care au fost deja îmbinate.

Vă oferim toate aceste avantaje ale tăierii cu laser, spre deosebire de tăierea cu jet de apă, într-un mod foarte profesional.

www.skbs.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de flaviusnoja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Carpet Cleaning Services in Hammersmith

Carpets today represent both a financial and a sentimental value and therefore their destr…