Acasa Comunicate de presa IT&C Cum sa alegi cele mai bune calculatoare ieftine?

Cum sa alegi cele mai bune calculatoare ieftine?

Intr-un prezent in care digitalizarea este din ce in ce mai actuala pentru toata lumea, recomandat este ca persoanele care au nevoie de dispozitive moderne sa apeleze la calculatoare ieftine, cu ajutorul carora sa isi poata desfasura activitatile in conditii optime. Este vorba despre o solutie eficienta, practica si la indemana oricui nu are un buget foarte mare pentru a cumpara calculatoare noi. Alegerea dispozitivelor trebuie facuta, insa in functie de cateva elemente foarte importante.

Anul fabricatiei

Pentru inceput, cumparatorii trebuie sa fie atenti la anul in care calculatoarele au fost produse. In acest fel, ei isi pot da seama din ce generatie fac parte si cate alte modele au mai aparut ulterior. In acelasi timp, anul fabricatiei poate reprezenta un indicator vizavi de cat de mult au fost folosite calculatoarele la mana a doua.

Calculatoare second hand in functie de memoria RAM

Un alt element esential, care contribuie la alegerea celor mai bune calculatoare SH este referitor la memoria RAM cu care acestea sunt prevazute. Recomandat este ca utilizatorii sa caute o memorie cat mai generoasa, pentru a putea folosi un numar mare de aplicatii in acelasi timp. De exemplu, membriile RAM de 4-6 GB sunt potrivite pentru persoanele care folosesc calculatoarele moderat.

Procesorul

Pe lista elementelor carora cumparatorii trebuie sa le acorde o atentie deosebita se numara si procesoarele. Aceste componente au o influenta directa asupra vitezei cu care functioneaza calculatoarele, viteza care poate fi observata atunci cand oamenii isi folosesc adresa de e-mail, documentele sau pur si simplu cand navigheaza pe Internet.

Calculatoare ieftine | Calculatoare second hand | Calculator-Ieftin.ro

calculatoare ieftine

Rezolutia

Nu in ultimul rand, specialistii https://calculator-ieftin.ro sugereaza cumparatorilor sa fie atenti si la rezolutia pe care o au ecranele calculatoarelor la mana a doua. In general, rezolutiile de 1080 mp sunt cele de preferat, insa exista si posibilitatea ca dispozitivele sa aiba o rezolutie mai slaba, daca sunt mai vechi de 3 ani: 1600 x 900 sau 1366 x 768.

In prezent exista o gama extrem de larga de calculatoare refurbished din care pot alege cei interesati, insa acestia trebuie sa aiba in vedere toate elementele anterior mentionate pentru a face investitii bune.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria IT&C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

Esti in impas? Apeleaza la o firma de tractari auto si fii din nou stapan pe situatie!

Multi dintre conducatorii auto care detin si conduc un autovehicul personal sunt nevoiti c…