Acasa Comunicate de presa IT&C Ce avantaje si ce dezavantaje au calculatoarele refurbished

Ce avantaje si ce dezavantaje au calculatoarele refurbished

Calculatoarele refurbished sunt o optiune populara pentru cei care cauta un calculator de calitate la un pret mai accesibil decat cel al unui calculator nou.

Ce avantaje ofera calculatoarele refurbished

Avantajul principal al unui calculator refurbished consta in pretul mai scazut in comparatie cu unul nou. Comparativ cu un calculator nou, un calculator refurbished poate fi cu pana la 50% mai ieftin. Acest lucru face calculatoarele refurbished o optiune atractiva pentru cei care isi doresc un PC de calitate, dar nu isi permit sa cumpere unul nou si evita sa cumpere calculatoare sh.

Pe de alta parte, tipurile de calculatoare refurbished sunt o optiune ecologica. Reciclarea si refolosirea calculatoarelor poate ajuta la reducerea cantitatii de deseuri electronice care ajung in mediul inconjurator. De asemenea, acest lucru poate contribui la reducerea costurilor de productie a noilor calculatoare, avand un impact pozitiv asupra mediului inconjurator.

Calculatoarele refurbished sunt testate si verificate inainte de a fi puse in vanzare. Acest lucru poate oferi o incredere suplimentara in calitatea lor, avand in vedere ca au fost supuse unui proces riguros de verificare si testare pentru a se asigura ca functioneaza corect.

Ce dezavantaje au calculatoarele refurbished

In ceea ce priveste dezavantajele, un calculator refurbished poate avea o durata de viata mai scurta decat un calculator nou. Cauza este ca a fost folosit anterior si a fost reconditionat. De asemenea, un calculator refurbished poate avea unele probleme minore, cum ar fi zgarieturi sau semne de uzura, dar care nu afecteaza functionalitatea calculatorului.

Calculatoare sh | calculatoare refurbished | IT-SH.ro

Calculatoare sh

Un alt dezavantaj este acela ca un calculator refurbished poate avea specificatii tehnice mai vechi decat cele ale unui calculator de ultima generatie. Ceea ce poate inseamna ca poate fi mai putin puternic sau ca nu are cele mai noi caracteristici tehnologice. Acest lucru poate fi important pentru cei care au nevoie de un calculator puternic pentru activitati intensive, cum ar fi jocurile sau editarea video.

In concluzie, calculatoarele refurbished pot fi o optiune viabila pentru cei care isi doresc un calculator de calitate la un pret mai accesibil. Dintr-un magazine online precum IT-SH.ro, acestea pot fi achizitionate la un pret mai mic, sunt ecologice si sunt testate si verificate inainte de a fi puse in vanzare.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria IT&C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Canapele extensibile cu 3 locuri de la Casa Eduard

Casa Eduard este un magazin online specializat în mobilier de înaltă calitate, inclusiv ca…